MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Patti Smith διασκεύασε το Summertime Sadness της Lana del Rey (vid)

Η Patti Smith αφιέρωσε την συναισθηματική διασκευή του Summertime Sadness στον εκλιπόντα σύζυγό της, Fred Smith.

Monopoli Team

Η Patti Smith διασκεύασε το “Summertime Sadness” της Lana Del Rey στο Δουβλίνο – και η ερμηνεία της ήταν πραγματικά συγκλονιστική.

Χθες το βράδυ (27 Ιουνίου), η Patti Smith κατέλαβε την Vicar Street στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας για μια παράσταση. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Smith ερμήνευσε κομμάτια όπως τα ‘Summer Cannibals’, ‘Redondo Beach’, ‘Peaceable Kingdom’, ‘Dancing Barefoot’ και άλλα.

Στα μισά της εμφάνισής της, η Smith εξέπληξε το κοινό με μια διασκευή του ‘Summertime Sadness’ της Lana Del Rey και εμφανώς συγκινημένη κατά τη διάρκεια της διασκευής, αφιέρωσε το τραγούδι στον εκλιπόντα σύζυγό της και μέλος των MC5, Fred Smith.

Μαλιστα, σύμφωνα με στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα socialmedia παρευρισκόμενοι, είπε στο κοινό ότι το κομμάτι της θύμισε τα “άγρια νιάτα” τους.

Νωρίτερα στη διάρκεια της βραδιάς, διασκεύασε το ‘Man in the Long Black Coat’ του Bob Dylan. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ερμήνευσε το τραγούδι ζωντανά και η τρίτη συνολικά, καθώς νωρίτερα αυτό το μήνα δημοσίευσε ένα βίντεο της διασκευής της στο YouTube.

Για το προτελευταίο τραγούδι της βραδιάς, η Patti Smith και η μπάντα της διασκεύασαν το ‘Smells Like Teen Spirit’ των Nirvana. Η Smith έχει από καιρό αδυναμία στο κομμάτι, έχοντας το ερμηνεύσει αμέτρητες φορές όλα αυτά τα χρόνια. Διασκεύασε για πρώτη φορά το τραγούδι το 2007, κυκλοφορώντας μάλιστα την διασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάττι Σμιθ: Η ιέρεια της punk-rock μέσα από τα δικά της λόγια12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα