MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
30
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Μιχάλης Σαράντης: «Με την κορεκτίλα έχουν ειπωθεί και πολλά άσχημα πράγματα» (vid)

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Σαράντης και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο έχει μετακινηθεί μετά τη γέννηση της κόρης του.

Φωτογραφία: Κατερίνα Τσατσάνη/Monopoli.gr
Monopoli Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για τη στάση ζωής του, η οποία έχει αλλάξει σημαντικά μετά τη γέννηση της κόρης του. «Από τότε που έγινα μπαμπάς κατάλαβα ότι το αποτύπωμά μου στον πλανήτη πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένο. Νομίζω έχει να κάνει με τη στάση ζωής σου γενικότερα. Εγώ μετά την κόρη μου μετακινήθηκα προς το ότι δεν είμαι εγώ το τέλος του κόσμου, ούτε το κέντρο. Εκ των πραγμάτων σκέφτομαι λιγότερο πια για εμένα και περισσότερο για την κόρη μου και κατ’ επέκταση για τους άλλους. Δεν παίρνω τόσο σοβαρά τον εαυτό μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω μια μεγαλύτερη έγνοια πια για το αποτύπωμα που αφήνω με μια συμπεριφορά, με την ηθική μου, λέγοντας πράγματα που δεν ‘πουλάνε’ τόσο. Η καλοσύνη δεν ‘πουλάει’, πιο πολύ ‘πουλάει’ το άλλο αλλά πρέπει να ‘πουλάει’ κι αυτή… Δεν πάμε καλά ούτως ή άλλως». 

«Δεν θέλω καθόλου να συνεργάζομαι με ανθρώπους που δεν είναι καλοί. Καλό είναι πριν πράξουμε, πριν μιλήσουμε, κάπως να φιλτράρουμε το τι βγαίνει. Όχι πολύ, δεν το πάω στην κορεκτίλα γιατί και η κορεκτίλα ανάποδα τα έχει πάει. Προσπαθεί, αλλά με την κορεκτίλα έχουν ειπωθεί και πολλά άσχημα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜιχάλης Σαράντης: Ο Συρανό, στη δική μου ψυχή, είναι η αντίσταση σε καθετί σκοτεινό12.09.2018

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιλογή του να μη βάλει πρόσθετη μύτη για τον ρόλο του Συρανό, στην ομώνυμη παράσταση που πρωταγωνιστούσε τον φετινό χειμώνα. «Ήθελα να γιορτάσω τη διαφορετικότητά μου, όχι τη δική μου ατέλεια. Και ο ήρωας που ήθελα τόσο να υποδυθώ, γιορτάζει κι εκείνος τη διαφορετικότητά του». 

Περισσότερα από ShowBiz