MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Μυρτώ Αλικάκη: «Αυτό που αγαπώ είναι και το επάγγελμα με το οποίο κατάφερα να πορευτώ στη ζωή» (vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Katerina βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με την υποκριτική, αλλά και για την παράσταση “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής” που πρωταγωνιστεί.

Μυρτώ Αλικάκη, φωτογραφία Θανάσης Καρατζάς/Monopoligr
Μυρτώ Αλικάκη, φωτογραφία Θανάσης Καρατζάς/Monopoligr
Monopoli Team

Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Katerina” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 01/07, η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε για τη σχέση της με την υποκριτική, αλλά και για την παράσταση “Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

“Έκανα μια επιλογή στη ζωή μου και μου βγήκε με την έννοια ότι κατάφερα να ζήσω αποκλειστικά και μόνο από αυτήν τη δουλειά. Κάτι που αγαπώ, δηλαδή, να είναι και το επάγγελμα με το οποίο κατάφερα να πορευτώ στη ζωή. Πλούσια δεν είμαι -έτσι κι αλλιώς δεν αγαπώ τα πλούτη ούτε τα θεωρώ ευτυχία – αλλά έχω ζήσει σε γενικές γραμμές καλά”, δήλωσε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο ο χώρος της υποκριτικής προσφέρει επαγγελματική σταθερότητα.

“Πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός γιατί μου άρεσε να αλλάζω και να δοκιμάζω πράγματα. Επίσης βρίσκομαι σε απόλυτη αποδοχή του χρόνου που περνάει. Το ότι ας πούμε πάνω από μία δεκαετία υποδύομαι τη μαμά ενός ενήλικου παιδιού δεν είναι κάτι που με ζορίζει, ίσα ίσα με βοηθάει επειδή συμβαδίζει με τη ζωή μου”, πρόσθεσε ακόμη η Μυρτώ Αλικάκη.

Αναφερόμενη μάλιστα στον σημαντικότερο ρόλο της καριέρας της, αυτόν της “Αναστασίας” η ηθοποιός τόνισε πως “έκανε πολύ γρήγορα άλλα πράγματα γιατί δεν ήθελε να τυποποιηθεί”“Παρά την εμβληματικότητα αυτού του ρόλου κατάφερα να γλιτώσω από αυτήν την παγίδα”, σημείωσε.

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε τέλος για την καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκινάει με τον “Κατά Φαντασίαν Ασθενή”  του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια“Ξεκινάμε 8 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων. Δεν έχω κάνει πάρα πολλές περιοδείες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία 6-7 χρόνια κάνω σχεδόν κάθε χρόνο. Λίγο σε κουράζει αυτό το αλλαγή δωματίου, μαξιλαριού συνέχεια, αλλά τη θεωρώ πολύ ωραία σαν εμπειρία αν είσαι μαζί με ανθρώπους που συνεργάζεσαι αρμονικά. Με το πούλμαν είμαστε σαν πενταήμερη”, είπε η ηθοποιός αστειευόμενη. “Με τον Αιμίλιο γνωριζόμαστε πολύ καλά, έχουμε μια σχέση πλέον οικογενειακή, είμαι η επίσημη αντικαταστάτρια της Αθηνάς Μαξίμου” αστειεύτηκε και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κατά Φαντασίαν Ασθενής, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz