MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Από “Νονό” μέχρι Batman – 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV

Το έπος του Φράνσις Φορντ Κόπολα “Ο Νoνος”, ο Batman του Κρίστιαν Μπέιλ, μια απο τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, η ταινία που χάρισε στον Κλιντ Ίστγουντ το Όσκαρ ερμηνείας και πολλές άλλες ταινίες στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας. (1-5/07).

Monopoli Team

Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Δευτέρα 1/07 στις 22:40

Σκηνοθεσία: Τέρενς Μάλικ, Ηθοποιοί: Σον Πεν,Έιντριεν Μπρόντι,Νικ Νόλτε

Αμερικανοί στρατιώτες αποβιβάζονται στο Γκουανταλκανάλ. Διχασμένοι ανάμεσα στη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου και την ομορφιά του τοπίου, θα ανακαλύψουν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τη ζωή από τον θάνατο… Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ.

The Boy in the Woods, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 1/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Σνόου, Ηθοποιοί: Ρίτσαρντ Αρμιτάζ,Κρίστοφερ Χέιερνταλ,Τζετ Κλάιν

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Η αληθινή ιστορία ενός αγοριού εβραϊκής καταγωγής, που αγωνίζεται να επιβιώσει μόνο του στα τρομακτικά και θανάσιμα δάση της κατεχόμενης από τους Ναζί ανατολικής Ευρώπης. Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του Μάξγουελ Σμαρτ.

Ο Νονός, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 2/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Φράνσις Φόρντ Κόπολα, Ηθοποιοί: Μάρλον Μπράντο,Αλ Πατσίνο,Τζέιμς Κάαν

Η εγκληματική δράση της οικογένειας Κορλεόνε, μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Μαφίας στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη, σε μια αριστουργηματική ταινία που απέσπασε 3 Όσκαρ και προτάθηκε για 8 ακόμα χρυσά αγαλματίδια.

Ο Θεριστής, στην ΕΡΤ3, Τρίτη 2/07 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Μαρίν Φρανσέν, Hθοποιοί: Πολίν Μπουρλε, Ζεραλντίν Παιλάς, ’Αλμπαν Λενουλαρ ,Ηλιάνα Ζάμπεθ, Φρανσουάζ Λεμπράν

Η Βιολέτα είναι αρκετά μεγάλη για να παντρευτεί το 1852, όταν το ορεινό χωριό της στερείται βάναυσα όλων των ανδρών του μετά την καταστολή των Δημοκρατικών που διέταξε ο Λουδοβίκος-Ναπολέων Βοναπάρτης. Οι γυναίκες περνούν μήνες σε πλήρη απομόνωση. Απεγνωσμένες να ξαναδούν μια μέρα τους άνδρες τους, δίνουν έναν όρκο: αν έρθει ένας άνδρας, θα είναι για όλες. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί στην κοιλιά της καθεμιάς τους.

Ο Νονός 2, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τετάρτη 3/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Φράνσις Φόρντ Κόπολα , Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο,Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Ρόμπερτ Ντιβάλ

Το ξεκίνημα του Βίτο Κορλεόνε στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920, αλλά και η εξάπλωση της αυτοκρατορίας του μέχρι την προεπαναστατική Κούβα από τον γιο του Μάικλ, στο δεύτερο μέρος της τριλογίας του Κόπολα, που κέρδισε 6 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPark your Cinema & Park your Cinema Kids: Υπαίθριες κινηματογραφικές προβολές και τον Ιούλιο στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Interstellar, στο STAR, Τετάρτη 3/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν, Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Αν Χαθαγουέι, Τζέσικα Τσαστέιν, Κέισι Άφλεκ, Γουές Μπέντλεϊ, Τζον Λίθγκοου, Μάικλ Κέιν, Έλεν Μπέρστιν, Μπιλ Έργουιν, Μακένζι Φόι, Τόφερ Γκρέις, Ντέιβιντ Γκιάσι.

Kαθώς μια ολοένα και εντονότερη ξηρασία απλώνεται σε όλη τη Γη, το μέλλον της ανθρωπότητας μοιάζει ζοφερό. Τελευταία της ελπίδα ένα ταξίδι σε τρεις πιθανούς κατοικήσιμους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία. Οι τολμηροί αστροναύτες της αποστολής όμως, ανάμεσά τους και ο χήρος πατέρας δύο μικρών παιδιών, δεν ξέρουν αν και πότε θα επιστρέψουν. Η γενναία ομάδα των εξερευνητών αναλαμβάνει την πιο σημαντική και ηρωική αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία: να ταξιδέψουν, μέσω μιας πύλης στο χρόνο, πέρα από τους φυσικούς περιορισμούς, για να ανακαλύψουν αν η ανθρωπότητα έχει μέλλον ανάμεσα στα αστέρια.

Χωρίς Μέτρο, στην ΕΡΤ2, Πέμπτη 4/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Σαζέλ, Ηθοποιοί: Μάιλς Τέλερ, Τζέι Κέι Σίμονς, Πολ Ράιζερ, Μελίσα Μπενόιστ, Όστιν Στόουελ, Τζέισον Μπλερ, Έιπριλ Γκρέις

O 19χρονος Άντριου είναι ένας ταλαντούχος ντράμερ, ένας από τους καλύτερους σπουδαστές στο «Shaffer Conservatory» της Νέας Υόρκης. Πεισματάρης και φιλόδοξος, στα όρια του αλαζονικού, κάνει μεγάλα, τεράστια όνειρα: δε θα συμβιβαστεί με την μετριότητα, όπως ο καθηγητής Γυμνασίου φιλόλογος πατέρας του. Ή με μια μικροαστική δήθεν καριέρα, όπως τα κομπασμένα ξαδέλφια του. Εκείνος είναι καλλιτέχνης. Θα γίνει ο καλύτερος. Θα γράψει ιστορία. Θα δουλέψει σκληρά και θα κερδίσει μία θέση στην ορχήστρα του Τέρενς Φλέτσερ, του διαβόητου μαέστρου της τζαζ, του καθηγητή που όλοι στη σχολή σέβονται και τρέμουν ταυτόχρονα. Αν σε επιλέξει ο Φλέτσερ, αν αντέξεις τα καψόνια και τη σκληρή του αγάπη, τότε ένας μεγάλος δρόμος ανοίγεται μπροστά σου. Ο Άντριου αισθάνεται ανίκητος, δυνατός. Κι ο Φλέτσερ όντως τον επιλέγει. Πρόσεξε τι εύχεσαι λένε οι σοφοί αυτού του κόσμου. Γιατί ο δρόμος προς την επιτυχία είναι στρωμένος με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Κυριολεκτικά. Η ταινία έχει κερδίσει 3 Όσκαρ.

Gran Torino, στο OPEN, Πέμπτη 4/07 στις 21:15

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Κλιντ Ίστγουντ, Ηθοποιοί: Κλιντ Ίστγουντ, Μπι Βανγκ, Κρίστοφερ Κάρλεϊ, Τζέραλντιν Χιούτζις, Μπράιαν Χέιλι

Ο Γουόλτ Κοβάλσκι είναι ένας βετεράνος του πολέμου της Κορέας και πρώην εργαζόμενος στην αυτοκινητοβιομηχανία που αισθάνεται απογοητευμένος από τη ζωή του, αλλά και από την κοινωνία γενικώς, ενώ τρέφει ιδιαίτερη αντιπάθεια για τους μετανάστες γείτονές του. Η ζωή του όμως αλλάζει όταν στην πορεία κληθεί να πάρει θέση σε ένα ειδεχθές περιστατικό που αφορά αυτούς τους γείτονες και μια κακόφημη συμμορία που λυμαίνεται την περιοχή.

Close, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Παρασκευή 5/07 στις 20:05

Σκηνοθεσία: Λούκας Ντοντ , Ηθοποιοί: Εντέν Νταμπρίν,Γκουστάβ ντε Βελέ,Εμιλί Ντεκέν

Δύο 13χρονοι φίλοι περνούν το καλοκαίρι παίζοντας και βοηθώντας στις αγροτικές εργασίες. Κάνουν τα πάντα μαζί, μα στην αρχή της σχολικής χρονιάς η φιλία τους διακόπτεται από ένα βίαιο γεγονός… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Ο Σκοτεινός Ιππότης (The Dark Knight), στο STAR, Παρασκευή 5/07 στις 22:15

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν, Ηθοποιοί: Κρίστιαν Μπέιλ, Χιθ Λέτζερ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Γκάρι Όλντμαν

Ο Μπάτμαν είναι αποφασισμένος να πατάξει το έγκλημα και με τη βοήθεια του υπαρχηγού Τζιμ Γκόρντον και του εισαγγελέα, Χάρβεϊ Ντεντ, επιχειρούν να διαλύσουν όσες εγκληματικές οργανώσεις έχουν απομείνει και μαστίζουν την πόλη.Η συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική, αλλά σύντομα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν ανερχόμενο εγκληματικό εγκέφαλο, γνωστό στους τρομοκρατημένους κατοίκους της Γκόθαμ, ως Τζόκερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: To «Those About to Die» με τον Άντονι Χόπκινς και η 4η σεζόν του «Snowpiercer» έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή12.09.2018

Περισσότερα από Cine News