MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Αργύρης Πανταζάρας: «Με προβληματίζει η βία στη μυθοπλασία» (vid)

Λίγο μετά το τέλος της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την τηλεόραση ως συντροφιά αλλά και τους προβληματισμούς του σχετικά με τη μυθοπλασία.

Monopoli Team

«Ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Ήμουν με ανθρώπους που αγαπούν τη δουλειά. Ταιριάξαμε και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλο. Υπήρχε πάρα πολύ χιούμορ, μπορούσαμε να κάνουμε δεύτερη σειρά με τα backstage και μόνο», ανέφερε ο ηθοποιός για την εμπειρία της συμμετοχής του – για δύο τηλεοπτικές σεζόν – στη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών», η οποία έριξε αυλαία.

Μάλιστα πρόσθεσε για την τηλεόραση γενικά: «Είναι γλυκό να σε αισθάνεται παρέα ο κόσμος που σε παρακολουθεί και είναι ο λόγος που σέβομαι τη τηλεόραση». 

«Οι σειρές πλέον έχουν πολλή βία. Με προβληματίζει η βία στη μυθοπλασία. Το θέμα είναι τι συμβαίνει υποσυνείδητα. Εμείς προσπαθούμε να την εξαλείψουμε ή μήπως παραδειγματίζουμε; Σκέφτομαι πόσο εύκολα βιάζεται ένας χαρακτήρας πόσο εύκολα συγχωρεί και το ξεπερνάει. Αυτό προβληματίζει κι εμένα και όλους όσοι υπηρετούμε το μέσο γιατί το αγαπάμε», είπε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μαρία που έγινε Κάλλας»: Νέα μίνι σειρά για τα νεανικά χρόνια της μεγάλης ντίβας στην ΕΡΤ112.09.2018

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, επιπλέον στη «Μαρία που έγινε Κάλλας», τη νέα σειρά της ΕΡΤ1 που θα πρωταγωνιστήσει από τη νέα σεζόν. «Είναι μία ιστορία πάρα πολύ καλά γραμμένη, για μία άλλη πλευρά της Μαρίας Κάλλας που δεν γνωρίζει ο κόσμος πολύ. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος λόγος δεν μπορούσα να πω όχι».

Περισσότερα από ShowBiz