MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Backstage Stories με την Στεφανία Γουλιώτη (video)

Ήρεμη, κατασταλαγμένη, αποφασισμένη και με μεγαλύτερη αποδοχή προς τις αδύναμες πλευρές της, η πάντα απρόβλεπτη Στεφανία Γουλιώτη ποζάρει για το νέο Art Meets Fashion στο παραδεισένιο σκηνικό της Λίμνης της Βουλιαγμένης.

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεσαι να αντικρίζεις αυτό το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, την ιαματική Λίμνη της Βουλιαγμένης, ή αλλιώς έναν πραγματικό παράδεισο μέσα στην πόλη, σε μια αναζήτηση εκείνων των αναγκαίων δόσεων δροσιάς και χαλάρωσης μέσα στον καύσωνα.

Τα νερά της λίμνης διατηρούν σταθερή θερμοκρασία όλο τον χρόνο, ενώ το γεγονός πως η ίδια σε φέρνει σε μια ιδιαίτερη επαφή με τη φύση αλλά και εκείνη την ηρεμία που κρύβεται μέσα σου, είναι μερικοί από τους λόγους που καθιστούν την Λίμνη της Βουλιαγμένης μία ιδανική επιλογή για καθημερινή απόδραση χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείς πολύ από την πόλη. Είναι και εκείνοι οι θρύλοι που συνοδεύουν το όνομά της και εμπλουτίζουν την ιδιαίτερη –  2.000 ετών – ιστορία της προκαλώντας δέος. Μια νεράιδα λέγεται πως κατοικούσε στον βυθό της και παγίδευε τους νεαρούς άνδρες και δεν δυσκολεύεσαι ιδιαίτερα να “βουτήξεις” με τη φαντασία σου στις θρυλικές αυτές ιστορίες, απολαμβάνοντας με όλες σου τις αισθήσεις αυτό το πραγματικά παραμυθένιο σκηνικό με τα λεία βράχια, την «αγκαλιά» από πράσινο και τις αντανακλάσεις του στα απάνεμα νερά της λίμνης.

Tα ρούχα της φωτογράφισης είναι της εταιρίας MARKS & SPENCER

Δίπλα ακριβώς από τη λίμνη, σε μια άνετη σεζλόνγκ, η Στεφανία Γουλιώτη φοράει το μαύρο MARKS & SPENCER μαγιό της και τα γυαλιά ηλίου της από PRIME OPTICS, απολαμβάνοντας αυτή την ηρεμία, που τώρα της προσφέρει απλόχερα το φυσικό αυτό τοπίο.

Αυτή την ηρεμία που έχει ήδη κατακτήσει, τουλάχιστον μέσα της, έχοντας πια δημιουργήσει μια σταθερή επαγγελματική βάση, που της χαρίζει την ελευθερία να επιλέγει μόνο όσα πραγματικά θέλει.

Ποζάρει με άνεση μα και εκείνη τη σιγουριά που της έχει χαρίσει η επιτυχία του «Μaestro» που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, η επικείμενη επιστροφή της στο αρχαίο δράμα ως Μεγάρα στον «Ηρακλή μαινόμενο» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καραντζά, κι ένας πληθωρικός χειμώνας που την περιμένει, με ένα αυστραλιανό μαραθώνιο project στη Στέγη με τον τίτλο «Second Woman», έναν νέο μονόλογο (του οποίου είναι συν- συγγραφέας) και που θα σκηνοθετήσει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο ανακαινισμένο Άλμα, αλλά και μια συναρπαστική δεύτερη χρονιά στο επιτυχημένο  «Doctor» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου.

Και αυτή η μαγική αίσθηση του ιδιαίτερου μείγματος θαλασσινού και γλυκού νερού της λίμνης, καλεί την Στεφανία Γουλιώτη να βουτήξει και αναδυόμενη μέσα από τα πράσινα νερά της με το φως του ήλιου να χαϊδεύει τα κόκκινα μαλλιά της, μεταμορφώνεται η ίδια στο «παράξενο» αυτό πλάσμα που κατοικεί στον βυθό της λίμνης. Με τη βαμβακερή ρόμπα και σορτς από MARKS & SPENCER νιώθει απόλυτα άνετα. Κλείνει τα μάτια και αφήνει τα ιαματικά νερά της λίμνης να επιτελέσουν το έργο τους.

Και η εναλλαγή από το μπικίνι μαγιό σε παντελόνι και top και έπειτα σε ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα που ταιριάζει πολύ στη λευκή επιδερμίδα της, είναι τόσο απρόβλεπτη όσο επιθυμεί να είναι και η ίδια πάντα – «για να κρατιέται ζωντανή», όπως παραδέχεται και η ίδια.

Για μια ακόμη ανάσα από τον καύσωνα και ανάμεσα σε μερικές επιπλέον βουτιές, βρίσκεται στο ντους, χωρίς να αποχωρίζεται την άνεση που προσφέρει το μαγιό MARKS & SPENCER σε έναν πιο κουλ συνδυασμό με ένα βαμβακερό ριγέ τοπ.

Απολαμβάνει τη δροσιά του νερού, πριν επιστρέψει στην αναπαυτική της σεζλόνγκ και αφήσει τη σκέψη της να «τρέξει» σε όσα πραγματικά ωραία της έχουν συμβεί τελευταία. Και καρτερώντας αυτό το νέο «κάτι» που θέλει να περιμένει πάντα από τη ζωή.

Tα γυαλιά της φωτογράφισης είναι της εταιρίας PRIME OPTICS

Ομάδα παραγωγής

Art Director, Fashion Editor: Σίσσυ Σουβατζόγλου
Photographer: Γιώργος Κατσανάκης
Production Director: Μάρη Τιγκαράκη
Make up & Hair Styling: Σόνια Σιμιτζή (d-tales)
Assistant Photographer/ video editor: Πέτρος Μακρής
Commercial team: Unique Era Agency
Tα ρούχα της φωτογράφισης είναι της εταιρίας MARKS & SPENCER
Γυαλιά: PRIME OPTICS.
Παπούτσια: ΚALOGIROU
Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της Λίμνης της Βουλιαγμένης για τη φιλοξενία της φωτογράφισης
Περισσότερα από Longreads