MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν δω καταπίεση τινάζομαι σαν να με χτύπησε ρεύμα, δεν την αντέχω πια» (vid)

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και έκανε έναν απολογισμό της πορείας της, συνδυαστικά με μια προσωπική εξομολόγηση.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή/Monopoli.gr
Monopoli Team

«Μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες την καριέρα μου, σε σημείο παλιμπαιδισμού. Νομίζω ότι χθες τέλειωσα το γυμνάσιο και χθες μπήκα στη δραματική σχολή. Έχω κάνει βαρύγδουπες αποτυχίες αλλά έχω μάθει από αυτές», ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη, σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

«Καταπόνησα τον εαυτό μου. Αν παραπονεθώ στον εαυτό μου, θα του έλεγα ότι παρα- μαστίγωσα την Κάτια και δεν την άφησα να χαλαρώσει. Τώρα θα πρέπει να χαρώ την καθημερινότητα μου. Είναι δύσκολο να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν πιστέψουμε στην μοναδικότητά μας, δεν θα έχουμε κακία για κάποιον», είπε στη συνέχεια.

«Το μόνο στοιχείο που δεν κατάφερα να δουλέψω με τον εαυτό μου κι έγινε τα τελευταία χρόνια είναι ότι ήμουν πολύ υποχωρητική σε καταστάσεις που με πίεζαν. Τώρα δεν αντέχω και δεν δέχομαι και δεν το σηκώνω ούτε δευτερόλεπτο. Όταν δω καταπίεση τινάζομαι σαν να με έχει χτυπήσει ρεύμα. Καταπιέστηκα πάρα πολύ στη ζωή μου για να μη διαλυθεί μια δουλειά… για να μη μαλώσει κάποιος… για χιλιάδες λόγους, από επαγγελματικούς μέχρι φιλικούς», παραδέχτηκε στη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε πως σαν άνθρωπος απολαμβάνει τις κλειστές παρέες. «Θέλω να κουβεντιάζω. Μου αρέσει όμως να ζω και μόνη μου χωρίς να βαριέμαι τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου, σε σκηνοθεσία Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Η Κάτια Δανδουλάκη βρίσκεται εν μέσω καλοκαιρινής περιοδείας με την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», σε σκηνοθεσία Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου.

Περισσότερα από ShowBiz