MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην «Φάλαινα» την νέα θεατρική σεζόν: «Θα υπάρχει μια σωματική δυσκολία» (vid)

Λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία ο «Ηρακλής Μαινόμενος», ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε ότι την νέα σεζόν θα τον δούμε στην «Φάλαινα».

Monopoli Team

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4», για να μιλήσει για την παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά, λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία.

Μιλώντας για την παράσταση, ο ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή του να ξυρίσει τα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου. «Θέλαμε να έχουμε μια αντίθεση στο οτιδήποτε έχει γίνει πριν και ήταν μια ωραία ιδέα, που συζητήσαμε με τον Δημήτρη Καραντζά, ώστε να φτιάξουμε μια άλλη οπτική».

«Βοήθησε και αυτό που λέει η ιστορία, δηλαδή το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο μηδέν πολύ σύντομα και γρήγορα και πόσο τελικά ανάγκη έχουμε έναν συνάνθρωπό μας είτε με την αξία της φιλίας, είτε της οικογένειας, είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ο Ευριπίδης παρουσιάζει τον Θησέα, ο οποίος ουσιαστικά σηκώνει από το πάτωμα αυτόν τον χαρακτήρα, να του πει να ξαναπροσπαθήσει. Είναι ένα έργο που δεν παίζεται πολύ συχνά», εξήγησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε και τα σχέδια του για την νέα θεατρική σεζόν, αναφέροντας ότι θα τον δούμε στη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Φάλαινα», η οποία χάρισε στον Μπρένταν Φρέιζερ το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.

«Δύσκολο έργο, αλλά εντάξει και οι Ψυχοκόρες και ο Ηρακλής Μαινόμενος είναι βαριά έργα. Αγαπώ στη Φάλαινα το πώς ένας άνθρωπος παρασύρεται από τον έρωτα και φτάνει στον ύστατο άθλο του, να τερματίσει σχεδόν τη ζωή του και θέλει απλά να πει στους οικείους του ένα γεια πριν φύγει. Διαβάζοντας το θεατρικό έργο, συγκινήθηκα επί δύο. Έχει κομμάτια που δεν υπήρχαν στην ταινία και κυρίως έχει μια άλλη ωμότητα. Θα φτιάξουμε ένα ειδικό κοστούμι, γιατί είναι πάνω από 300 κιλά ο χαρακτήρας, οπότε ναι θα υπάρχει μια σωματική δυσκολία» ανέφερε για τις απαιτήσεις αυτού του ρόλου, που θα φέρει στη ζωή από την νέα σεζόν στο Θέατρο Νέος Ακάδημος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Πολλές φορές πέφτουμε και έχουμε ανάγκη να βρεθεί κάποιος να μας πει ‘ξανασήκω’» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz