MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
05
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν χωράει στο κεφάλι μου πώς μπορεί ο καθένας να βγάλει τα κόμπλεξ του στους άλλους» (vid)

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ρόλο της στους «Παγιδευμένους», τους γονείς της, το φετινό καλοκαίρι σε περιοδεία και τη σημερινή εποχή που κυριαρχεί η βία.

Φωτογραφία: Ιωάννα Χατζηανδρέου / Monopoli.gr
Monopoli Team

Λίγο μετά το μεγάλο φινάλε της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστούσε, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε για τον ρόλο της δυναμικής εισαγγελέως Αγγελικής Ρούσσου που υποδύθηκε. «Ήταν μία αξιοθαύμαστη γυναίκα, δυναμική όταν χρειαζόταν, που παραδινόταν απόλυτα και στον έρωτα. Δεν ξέρω πόση δύναμη και κουράγιο χρειάζεται στους γονείς που στην πιο ευχάριστη στιγμή της ζωής τους όταν περιμένουν το παιδί τους, χάνουν τον σύντροφό τους. Έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου», είπε στην αρχή η ηθοποιός.

Και συνέχισε σχετικά με τον ρόλο της λέγοντας: «Λόγω των σπουδών ψυχολογίας, όταν παίρνω ένα κείμενο, προσπαθώ πρώτα να κατανοήσω εγκεφαλικά τον χαρακτήρα και μετά να περάσω στην πράξη». 

«Τα γυρίσματα μου στους Παγιδευμένους ήταν σε συγκεκριμένες ιστορίες, ενώ θα ήθελα να συναναστραφώ με περισσότερους ηθοποιούς από το καστ. Προσωπικά χαίρομαι που ήμουν στους Παγιδευμένους, πήρα πολλά από αυτή τη δουλειά και αυτό κρατάω. Πάντα υπάρχουν πράγματα που δεν πάνε καλά όπως ακριβώς σε όλες τις δουλειές, αλλά σε καμία περίπτωση σε βαθμό που να μου μαυρίσει την εμπειρία μου στη σειρά».

Αργότερα αναφέρθηκε στη σειρά «Ζωή» που επίσης συμμετέχει και προβάλλεται αυτή την περίοδο στον ANT1. «Στη δική μου ιστορία, της Αθηνάς δηλαδή που υποδύομαι, πρωταγωνιστεί η σχέση πατέρα – κόρης, με έναν πατέρα που δεν υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια κοντά της. Καλό είναι στη ζωή, κάποιες φορές, να παίρνουμε απόσταση από τα πράγματα για να συνειδητοποιούμε αν αυτά που θέλουμε είναι δικά μας ή είμαστε εγκλωβισμένοι σε κάτι που μάς ‘φόρεσαν’».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους δικούς της γονείς και το πόσο υποστηρικτικοί στάθηκαν απέναντι στις επιλογές της. «Οι γονείς μου είναι υποστηρικτικοί και φαν της δουλειάς μου. Η μητέρα μου έχει άγχος και βλέπει τα πάντα δύο φορές, την πρώτη παρατηρεί και τη δεύτερη θα αφεθεί. Ο πατέρας μου είναι πιο αγνός θεατής από την πρώτη φορά, έχει δε, ένα χαρακτηριστικό γέλιο που στο θέατρο εντόπιζα πάντα πού ακριβώς καθόταν». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟκτώ Γυναίκες, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Το φετινό καλοκαίρι η ηθοποιός θα βρίσκεται σε περιοδεία με τη διάσημη αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, «Οκτώ γυναίκες»: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόραση. Υποδύομαι την καμαριέρα Λουίζ. Είναι οκτώ υπέροχοι χαρακτήρες που συνυπάρχουν με έναν μαγικό τρόπο, όπου ενώ η μια δεν θέλει να βλέπει την άλλη, δεν μπορεί να ζήσει και χωρίς την άλλη. Το έργο έχει γέλιο, σασπένς, συγκίνηση, χορό, τραγούδι και η συνεργασία με τον σκηνοθέτη Χρήστο Σουγάρη ήταν κάτι που ήθελα να μου συμβεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙωάννα Τριανταφυλλίδου: Πάντα και παντού, οι γυναίκες κρινόμαστε πιο αυστηρά12.09.2018

Κλείνοντας, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανέφερε: «Στα social media ή σε εκπομπές σχολιάζουν τον χαρακτήρα μου από ένα βλέμμα μου ή μια λέξη, χωρίς καν να με ξέρουν. Ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου επικριτική, θέλω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για κάποιον πριν εκφέρω άποψη. Δεν ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του. Ζούμε σε μια εποχή θυμού και βίας, μακάρι να ήταν τα ‘πεσίματα’ όπως αυτά που συζητάμε και όχι να στέλνουμε ένα 15χρονο παιδί στο νοσοκομείο για την ταυτότητά του. Δεν χωράει στο κεφάλι μου με τι τρόπο μπορεί ο καθένας να βγάλει την οργή, το θυμό, τα προβλήματα, τα κόμπλεξ και τις φοβίες του επάνω στους άλλους».

Περισσότερα από ShowBiz