MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
07
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

5 λόγοι για να μην κοιμάσαι χωρίς ρούχα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια

Μπορεί η ζέστη να είναι αφόρητη, όμως δεν πρέπει να κοιμάσαι χωρίς τις πιτζάμες σου.

Πηγή: Freepik
Monopoli Team

Καλοκαίρι. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι διακοπές. Το δεύτερο, όμως, είναι η ζέστη. Αν ζεις οπουδήποτε αλλού εκτός από τις Κυκλάδες, όπου ο αέρας είναι σχεδόν καθημερινός και «δροσίζει» τους κατοίκους, τότε γνωρίζεις πολύ καλά τι σημαίνει να «λιώνεις» από τη ζέστη.

Και μπορεί η ιδέα να κοιμηθείς με τα εσώρουχα ή και χωρίς αυτά να είναι πολύ ελκυστική, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να το ξανασκεφτείς. Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «Casper», το 28,5% των Αμερικανών κοιμούνται αρκετά συχνά χωρίς ρούχα, ενώ το 71,5% ισχυρίστηκε πως ποτέ δεν ξαπλώνει στο κρεβάτι του χωρίς να φοράει πιτζάμες.

Πηγή: Freepik

Κι ενώ η επιλογή του να κοιμάσαι χωρίς ρούχα έχει αρχίσει να γίνεται trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ειδικοί αναφέρουν πως δεν είναι όσο cool ιδέα νομίζεις. Είναι ευρέως γνωστό, πως το να κοιμάσαι γυμνός δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, ωστόσο υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη αυτή την περίοδο του χρόνου, που η ζέστη είναι πολύ έντονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ3 tips για να κοιμηθείς καλά, όταν έξω έχει ζέστη και εσύ δεν έχεις κλιματιστικό12.09.2018

Γιατί πρέπει να κοιμάσαι με πιτζάμες το καλοκαίρι

1. Θέματα υγιεινής

Κάθε βράδυ οι μαξιλαροθήκες και τα σεντόνια σου μαζεύουν σκόνη, ιδρώτα, νεκρά κύτταρα. Αυτό δεν μπορείς να το αποτρέψεις, ωστόσο μπορείς να επιβραδύνεις τον χρόνο εμφάνισής τους, φορώντας τις πιτζάμες σου. Έχοντας ως δεδομένο πως καμία επιφάνεια δεν είναι πεντακάθαρη, ακόμα κι αν έχεις ανοιχτά παράθυρα όλη την ημέρα, οι πιτζάμες σου θα λειτουργήσουν σαν μία πανοπλία.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life