MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Εκλογές: Στις κάλπες σήμερα εκατομμύρια Βρετανοί – Πότε τα πρώτα αποτελέσματα

Άνοιξαν οι κάλπες – Η εκλογική διαδικασία για περίπου 46 εκατ. ψηφοφόρους θα ολοκληρωθεί στις 10 τη νύχτα τοπική ώρα – Τι θα γίνει στην περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία.

Monopoli Team

Άνοιξαν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις αναμένεται αλλαγή σκυτάλης στην Ντάουνινγκ Στριτ μετά από 14 χρόνια, με νίκη των Εργατικών του σερ Κιρ Στάρμερ έναντι των Συντηρητικών του Ρίσι Σούνακ.

Η εκλογική διαδικασία για περίπου 46 εκατ. ψηφοφόρους θα ολοκληρωθεί στις 10 τη νύχτα τοπική ώρα. Αμέσως μετά τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα (BBC, ITV, Sky News) θα παρουσιάσουν κοινή δημοσκόπηση εξόδου σε συνεργασία με την εταιρεία Ipsos.

Οι κάλπες από τα εκλογικά τμήματα θα μεταφερθούν στα κέντρα καταμέτρησης καθεμίας εκ των 650 περιφερειών για καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ 28χρονος που παράτησε τις σπουδές του μπορεί να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας12.09.2018

Τα αποτελέσματα αναμένεται να αρχίσουν να προκύπτουν για τις πρώτες λίγες έδρες σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα. Παραδοσιακά υφίσταται μία άτυπη «κούρσα ταχύτητας» μεταξύ του Σάντερλαντ και του Νιούκαστλ στη ΒΑ Αγγλία για το ποια περιοχή θα ανακηρύξει τον πρώτο νικητή, με το Σάντερλαντ να «κερδίζει» σε κάθε εκλογική διαδικασία από το 1992 και μετά, πλην των δύο τελευταίων (2017 και 2019). Φέτος πάντως το Σάντερλαντ αναμένεται να ανακτήσει τον άτυπο τίτλο.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr 

Περισσότερα από Επίκαιρα