MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
07
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Περρής: “Το ότι μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου ήταν πολιτική κίνηση” (vid)

Στο πλατό του “Καλύτερα Αργά” ο Γιώργος Περρής μίλησε για την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών και τι τον ώθησε να εκφράσει ανοιχτά τη σεξουαλικότητά του.

| Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

“Όταν μίλησα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου, είχα την αφορμή ενός παιδιού που μου είχε πει την ιστορία του και με συγκίνησε πάρα πολύ. Και αποφάσισα ότι αν μπορώ να βοηθήσω έστω άλλο ένα παιδί εκεί έξω, τότε έχω ευθύνη να το κάνω. Για μένα δηλαδή ήταν μια ‘πολιτική κίνηση’ και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαμφισβήτητα“, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά”

Σε σχετική ερώτηση ακόμη για το αν οι καλλιτέχνες πρέπει να αποκαλύπτουν πτυχές της προσωπικής τους ζωής ο Γιώργος Περρής απάντησε: “Σε κάποιον βαθμό ο καλλιτέχνης οφείλει να μοιράζεται τη ζωή του. Ως καλλιτέχνες ζητάμε από τον κόσμο να μας βάλει σπίτι του. Τη στιγμή λοιπόν που το ζητάμε αυτό πρέπει να ξέρει κι ο άλλος τι είσαι. Από κει κι έπειτα βέβαια θεωρώ ότι υπάρχει ένα σαφές όριο ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και τη μυστικότητα. Άλλο να μοιραστείς κάποια πράγματα για τη ζωή σου με ειλικρίνεια κι άλλο να προβείς σε λεπτομέρειες που δεν υπάρχει λόγος να γίνουν γνωστές”.

Περισσότερα από ShowBiz