MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
08
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
EY ZHN

Ποια είναι η καλύτερη ώρα μέσα στην ημέρα για να γυμναστείς

Πρωί ή βράδυ – ποια είναι η καλύτερη ώρα για προπόνηση; Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν υπάρχει «σωστός» ή «λάθος» χρόνος για άσκηση.

Monopoli Team

Πραγματικά δεν έχει σημασία ποια ώρα της ημέρας αποφασίζετε να ασκηθείτε. Η καλύτερη στιγμή για άσκηση είναι η ώρα που μπορείτε να τηρήσετε μακροπρόθεσμα. Γνωρίζουμε ότι η άσκηση γενικά προάγει την υγεία. Αυτά τα οφέλη για την υγεία θα έρθουν όταν οι προπονήσεις είναι συνεπείς, είτε είναι νωρίς το πρωί είτε αργότερα μέσα στην ημέρα. Ανάλογα τον τρόπο ζωής σας, μπορεί να υπάρχουν μοναδικά οφέλη τόσο στην πρωινή όσο και στη βραδινή σωματική δραστηριότητα.

Ίσως είναι πιο εύκολο να είστε συνεπείς

Πολλά άτομα προτιμούν την πρωινή προπόνηση επειδή είναι λιγότερο πιθανό να διακοπεί από άλλες δεσμεύσεις ή περισπασμούς. Οι συναντήσεις της τελευταίας στιγμής και τα αυτοσχέδια σχέδια για δείπνο είναι μόνο μερικές από τις πολλές απροσδόκητες καταστάσεις που μπορεί να εμφανιστούν αργότερα μέσα στην ημέρα.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε ενοχές εάν προκύψει κάτι κατά την προγραμματισμένη ώρα της προπόνησής σας. Συμβαίνει. Είναι υπέροχο να έχετε μια ρουτίνα προπόνησης, αλλά όχι τόσο ωραίο να νιώθετε άγχος που χάνετε μια προπόνηση που και που. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Η ντροπή και η ενοχή σπάνια οδηγούν σε μακροπρόθεσμες αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕύκολοι τρόποι για να γυμνάζεσαι κάθε μέρα, ακόμη κι αν δεν έχεις χρόνο12.09.2018

Μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση και την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας

Μερικοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι η πρωινή προπόνηση ενισχύει τη διάθεσή τους και τα επίπεδα ενέργειάς τους για το υπόλοιπο της ημέρας. Αυτό πιθανότατα προκαλείται από την απελευθέρωση ενδορφινών που διεγείρεται από τη σωματική δραστηριότητα.

Εάν προτιμάτε να ασκηθείτε έξω, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το φως του ήλιου και ο καθαρός αέρας λίγο μετά το ξύπνημα μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη διάθεσή σας και τα επίπεδα ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life