MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
08
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Χρυσοστόμου για Όρνιθες: “Ο Άρης Μπινιάρης θέλει να ειπωθεί η έννοια του μαζί” (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μίλησε για τους “Όρνιθες” σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη.

Γιώργος Χρυσοστόμου, φωτογραφία Ελίνα Γιουνανλή/Monopoligr
Γιώργος Χρυσοστόμου, φωτογραφία Ελίνα Γιουνανλή/Monopoligr
Monopoli Team

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Χρυσοστόμου, μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το «Happy Day» για το άγχος και τις δυσκολίες της καθημερινότητάς του, αλλά και για την παράσταση, με την οποία επιστρέφει για 12η φορά στην Επίδαυρο.

Την ίδια ώρα ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, που θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 9 και 10 Αυγούστου. “Πρόκειται για δύο ανθρώπους που φεύγουν από τον κόσμο των ανθρώπων και πάνε να βρούνε κάτι που θα τους αλλάξει τη ζωή. Έχει συγκίνηση η παράσταση και αρκετή κωμωδία φυσικά από γραφής. Υποδύομαι τον Ευελπίδη, το έτερον ήμισυ του Πισθέταιρου. Είναι πολύ ωραίο που ο Άρης ο Μπινιάρης θέλει οι έννοιες “μαζί” και “δεν είμαι μόνος σε αυτήν τη ζωή” να ειπωθούν σε αυτήν την παράσταση”. 

“Έχω αισθανθεί πολλές φορές μόνος, κάτι που δεν ισχύει στ’ αλήθεια. Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανένας να με βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Και είναι κάποιες στιγμές κομβικές στα 44 μου, που αισθάνθηκα πραγματικά ότι έχει λίγο μοναξιά”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην κάμερα του “Happy Day”.

«Τη μισή μου ζωή παίζω με πολύ λίγους θεατές. Θυμάμαι ότι ήμουν σε μια παράσταση που όλοι έλεγαν τι υπέροχη παράσταση ήταν αυτή, αλλά δεν ερχόταν ποτέ κόσμος. Δεν είναι πολύ ευχάριστο γιατί αναγκαστικά το παίρνεις προσωπικά. Σκέφτεσαι, “εγώ φταίω που δεν γέμισε, κάποιο λάθος έχω κάνει”. Με τον καιρό το δουλεύω κι αυτό και προσπαθώ να μη το παίρνω τόσο προσωπικά, γιατί μπορεί και ένας θεατής να έχει έρθει αρνητικά προκατειλημμένος. Το είχα πει σε μια θεατή μια φορά που είχε τη φαεινή ιδέα να μου πει ‘δεν ήσουν καλός’ με το που βγήκαμε από το καμαρίνι και της απάντησα ‘Ναι οκέι, αλλά κι εσύ μπορεί να μην ήσουν καλή θεατής’» σχολίασε ο ηθοποιός.

Περισσότερα από ShowBiz