MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Από τον Άλιμο μέχρι τον Πειραιά: 5 πισίνες για καλοκαιρινές βουτιές

Με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο, επισκεπτόμαστε πισίνες στο κέντρο της Αθήνα για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές βουτιές!

Μαριαλενα Μάλλιου | 06.07.2024 Cover Photo: Jesse Schoff/Unsplash

Παρά τη μικρή περιπέτεια που μας έκανε ο καιρός με τη σύντομη κακοκαιρία του, το φετινό καλοκαίρι έχει δείξει από νωρίς τις προθέσεις του, με τον υδράργυρο να χτυπάει κόκκινο. Αυτή, φυσικά, η ατμόσφαιρα, μας καλεί να πάμε για μπάνιο. Για όσους από εσάς, λοιπόν, η θάλασσα δεν αποτελεί ιδανικό προορισμό, σας έχουμε τη λύση. 5 πισίνες στην Αθήνα για τις πιο δροσερές καλοκαιρινές βουτιές!

Acqua e Sole

Ξεκινάμε της προτάσεις μας από τα νότια της Αθήνας -γιατί, όπως και να το κάνουμε, το καλοκαίρι το έχουμε συνδεδεμένο με τα νότια- και το Acqua e Sole στον Άλιμο. Ένας φανταστικός χώρος, κατάλληλος τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά, με 2 πισίνες, παιδική χαρά και σιντριβάνι, αλλά και χώρο για καφέ. Για εμάς, ένα από τα καλύτερα spots για μπάνιο, για όλη την οικογένεια!
Διεύθυνση: Επτανήσου 8 & Καβάφη, Άλιμος 17455, Ωράριο: 9:00 – 21:00
Τιμή: 10 ευρώ καθημερινές/12 ευρώ Σαββατοκύριακα

Radisson Blu Park

Στο κέντρο της Αθήνας, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, απέναντι από το Πεδίον του Άρεως, βρίσκεται το Radisson Blu Park Hotel. Περνώντας, σίγουρα θα σας έχει τραβήξει το βλέμμα. Αυτό, ωστόσο, το οποίο ενδέχεται να μην γνωρίζετε, είναι πως στο rooftop του ξενοδοχείου βρίσκεται μία πισίνα με πανοραμική θέα στην Αθήνα, την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε για τα μπάνια σας ή τα κοκτέιλς σας δίπλα στο νερό.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα 10682
Πληροφορίες: 2108894500

Mavili Beach

Θα παραμείνουμε, για λίγο ακόμα, στο κέντρο της Αθήνας και θα πάμε σε ακόμα έναν μαγευτικό καλοκαιρινό προορισμό και τη Mavili Beach. Σαν να βρίσκεσαι σε κάποιο ελληνικό νησί, η ατμόσφαιρα, αλλά και η αισθητική του χώρου σε ταξιδεύουν κατευθείαν εκτός Αθήνας, σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, Το καλύτερο είναι πως, εκτός από τον φανταστικό χώρο, στη Mavili Beach μπορείς να απολαύσεις και την υπέροχη θέα της Αθήνας από ψηλά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Διεύθυνση: Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα 11521, Ωράριο: 10:00 – 00:00
Τιμές: Κλασσικές Ξαπλώστρες 90 ευρώ καθημερινές/105 ευρώ Σαββατοκύριακα, Κιόσκι 120 ευρώ καθημερινές/140 ευρώ Σαββατοκύριακα, Καμπάνες Deluxe 160 ευρώ καθημερινές/185 ευρώ Σαββατοκύριακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔροσερό… brunch στα νότια της Αθήνας12.09.2018

Life Gallery Athens Hotel

Και πάμε σε έναν υπέροχο καταπράσινο χώρο, που δεν μαρτυρά με τίποτα πως βρισκόμαστε στην Αθήνα και το Life Gallery Athens Hotel, με την εκπληκτική γυάλινη πισίνα του. Αν ψάχνετε για ένα ήσυχο μέρος, μακριά από συνωστισμό και φασαρία, για τις βουτιές σας, το Life Gallery είναι το spot για εσάς.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Θησέως 103, Αθήνα 14578, Ωράριο: 11:00 – 19:00
Τιμή: 35 ευρώ καθημερινές/50 ευρώ Σαββατοκύριακα (έκπτωση 50% σε παιδιά έως 12 ετών)

Pisina Marina Zeas
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pisina Marina Zeas (@pisina_marina_zeas)

Η τελευταία μας πρόταση μας οδηγεί στον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στη Μαρίνα Ζέας και στην Πισίνα Μαρίνα Ζέας. Αν δεν έχετε επισκεφθεί την πισίνα, μιλάμε για έναν φανταστικό και ιδιαίτερα οικονομικό χώρο, που -σαν όαση δροσιάς μέσα στην πόλη- συνοδεύει τα καλοκαίρια μας. Το προτείνουμε σε περίπτωση που αναζητάτε μία πιο ζωντανή έξοδο, με κόσμο και χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Διεύθυνση: Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς 18537, Ωράριο: 10:00 – 18:00
Πληροφορίες: 2104511324

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό το ΣΚ έχει βόλτα στον Πειραιά: 4 + 1 μέρη για φαγητό που θα γίνουν τα νέα μας στέκια12.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω