MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10+1 ταινίες που δεν θες να χάσεις αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Οι οσκαρικές “Αναμνήσεις μιας Γκέισας”, η μούσα του Αλμοδοβάρ, Πενέλοπε Κρουζ, στα καλύτερά της, και το βραβευμένο Black Stone του Σπύρου Ιακωβίδη στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (08-12/07).

Monopoli Team

Το Δέντρο με τις Χρυσές Πεταλούδες, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 8/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τιεν Αν Φαμ , Ηθοποιοί: Λε Πονγκ Βου,Νγκουγιέν Θι,Βου Νγκοκ Μαν

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ένας άντρας βιώνει ένα απρόσμενο ταξίδι αυτογνωσίας έπειτα από μια οικογενειακή τραγωδία. Στην περιπλάνησή του, έρχεται αντιμέτωπος με την ανάμνηση του χαμένου αδελφού του, τα φαντάσματα του παρελθόντος και τα αδιέξοδα της ζωής.

Scream VI, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 9/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι – Όλπιν,Τάιλερ Γκίλετ , Ηθοποιοί: Μελίσα Μπαρέρα,Τζένα Ορτέγκα,Κόρτνεϊ Κοξ

Μετά τα τραυματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στη μικρή πόλη τους, κάποιοι φίλοι προσπαθούν να κάνουν μια καινούρια αρχή στη Νέα Υόρκη. Κι ενώ πιστεύουν ότι άφησαν πίσω τους το παρελθόν… ένα γνώριμο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του.

Αόρατος Εχθρός, στην ΕΡΤ2, Τρίτη 9/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Γκάβιν Χουντ, Ηθοποιοί: Ελεν Μίρεν, Ααρον Πολ, Αλαν Ρίκμαν, Μπαρκάντ Αμπντί

Η συνταγματάρχης Κάθριν Πάουελ είναι επικεφαλής μιας βάσης στο Λονδίνο που ανήκει στις μυστικές υπηρεσίες και χρησιμοποιεί drones για την περάτωση των επιχειρήσεών της. Στην τρέχουσα ατζέντα βρίσκεται η σύλληψη επικίνδυνων τρομοκρατών, στο Ναϊρόμπι στην Κένυα. Το σκηνικό κλιμακώνεται όταν οι συνθήκες επιτάσσουν η απλή σύλληψη να μετατραπεί σε εξολόθρευση, αφού οι τρομοκράτες ετοιμάζονται άμεσα για αποστολές αυτοκτονίας. Από τη βάση του στη Νεβάδα, ο πιλότος drone Στιβ Γουότς είναι έτοιμος να αφανίσει τους στόχους όταν ένα εννιάχρονο κοριτσάκι εμφανίζεται απροσδόκητα κοντά στη ζώνη πυρός. Με τον κίνδυνο των απρόβλεπτων παράπλευρων απωλειών να μπαίνουν στην εξίσωση, αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση θα πρέπει να σταθμίσει πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα και τις συνέπειές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤέσσερα νέα φιλμ αλλά οι επανεκδόσεις σκίζουν12.09.2018

Get Smart, στο OPEN, Τρίτη 9/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σίγκαλ, Hθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Αν Χάθαγουεϊ, Ντουέιν Τζόνσον, Άλαν Άρκιν, Τέρενς Σταμπ, Τζέιμς Κάαν

Το να βάλει τέλος στην παγκόσμια κυριαρχία ενός συνδικάτου εγκλήματος με την ονομασία ΧΑΟΣ είναι η νέα αποστολή του Μάξγουελ Σμαρτ, έπειτα από την επίθεση που δέχονται τα κεντρικά γραφεία της αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπίας “ΕΛΕΓΧΟΣ”. Ο Σμαρτ θα πρέπει ωστόσο να συνεργαστεί στην απαιτητική αυτή αποστολή με την πράκτορα 99. Καθώς όμως κανένας από τους δύο δεν έχει λάβει κάποια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, το μόνο που μπορεί να τους βοηθήσει είναι ο ενθουσιασμός και η γενναιότητα. Είναι όμως αυτά αρκετά για μια τέτοια απαιτητική αποστολή;

Καυγάς στο Μπλοκ 99, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τρίτη 9/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Σ. Κρεγκ Ζάλερ , Ηθοποιοί: Βινς Βον,Τζένιφερ Κάρπεντερ,Ντον Τζόνσον

Έχοντας χάσει τη δουλειά του και με τον γάμο του έτοιμο να διαλυθεί, ο Μπράντλεϊ δέχεται να διακινεί ναρκωτικά για να αντεπεξέλθει. Όταν όμως μια παράδοση στραβώνει, μπαίνει στη φυλακή και γίνεται υποχείριο μιας βίαιης συμμορίας.

Αναμνήσεις μιας Γκέισας, στην ΕΡΤ2, Τετάρτη 10/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ, Ηθοποιοί: Ζανγκ Ζιγί, Κεν Γουατανάμπι,Γκονγκ Λι, Μισέλ Γιο,Κότζι Γιαγκούσο, Γιούκι Κούντο, Καόρι Μομόι

Στη δεκαετία του 1920, η 9χρονη Τσίγιο Σακαμότο πωλείται σε έναν οίκο γκέισας, όπου αναγκάζεται να υπηρετεί, χωρίς να παίρνει τίποτα ως αντάλλαγμα, μέχρι η ιεραρχία του οίκου να αποφασίσει αν είναι αρκετά ποιοτική για να εξυπηρετήσει την πελατεία – άνδρες που την επισκέπτονται και πληρώνουν για συζήτηση, χορό και τραγούδι. Η δαιδαλώδης πορεία της προς το πεπρωμένο της είναι ωστόσο γεμάτη εμπόδια, καθώς η Σαγιούρι (όπως θα γίνει γνωστή) διαπραγματεύεται τον μυστικοπαθή, περίπλοκο και πολιτικό υπόκοσμο της κοινωνίας των γκεισών της προπολεμικής Ιαπωνίας.

Ντουέτο Εν Δράσει (The Heat), στον ΑLPHA, Τετάρτη 10/07 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ, Hθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Μελίσα Μακάρθι, Μάικλ Ραπαπόρτ, Μάρλον Γουέιανς, Τόνι Χέιλ

Η πράκτορας του FBI Σάρα Άσμπερν, είναι γνωστή στο σώμα για τη μεθοδικότητα της, τη λατρεία της στην τελειότητα αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς θεωρείται το ίδιο ικανή με τους καλύτερους άντρες του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης. Αντιδρά άμεσα, δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους κι έχει το ένστικτο και το θάρρος να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης. Καμία από τις δύο δεν είχε ποτέ συνεργάτη, αλλά στην ουσία ούτε και φίλο. Όταν αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κατατροπώσουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, γίνονται αυτό που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ: φίλες.

Ο Οίκος, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 10/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ανίσα Μπονεφόν, Ηθοποιοί: Ανά Ζιραρντό,Ορ Ατικά,Ρόσι ντε Πάλμα

Ladies First. Μια Γαλλίδα συγγραφέας αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για τον κόσμο των ιερόδουλων. Για να κατανοήσει καλύτερα τη ζωή τους, θα ξεκινήσει να εργάζεται σε έναν οίκο ανοχής του Βερολίνου. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Γύρνα Πίσω, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 10/07 στις 23:35

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ, Ηθοποιοί: Πενέλοπε Κρουζ, Κάρμεν Μάουρα, Λόλα Ντουένιας

Η Ραϊμούντα και η Σόλε, δύο αδελφές που συνυπάρχουν με την τρέλα, τα ψέματα και τον θάνατο, προσπαθούν να επιβιώσουν από την καθημερινότητά τους. Όμως το παρελθόν επιστρέφει για να τις στοιχειώσει… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Black Stone, στην ΕΡΤ1, Πέμπτη 11/07 στις 22:45

Σκηνοθεσία: Σπύρος Ιακωβίδης, Hθοποιοί: Ελένη Κοκκίδου, Χούλιο Γιώργος Κατσής, Αχιλλέας Χαρίσκος, Kevin Zans Ansong

Με αφετηρία ένα ντοκιμαντέρ για τους υπαλλήλους «φαντάσματα» του δημοσίου, δύο κινηματογραφιστές πέφτουν επάνω στην Χαρούλα, μία υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα, η οποία αναζητά τον εξαφανισμένο, δημόσιο υπάλληλο, γιο της. Όταν το όνομα του συνδέεται με μία απάτη, η Χαρούλα ξεκινάει, μαζί με τον νεότερο, ανάπηρο γιο της, να «καθαρίσει» το όνομα του. Με τη βοήθεια ενός Ελληνοαφρικανού ταξιτζή και μίας «παράφωνης» αντιφασιστικής οργάνωσης, οι κινηματογραφιστές ακολουθούν την Χαρούλα ενόσω προσπαθεί να βρει και να φέρει πίσω στο σπίτι τον πρωτότοκο γιο της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaXXXine: Θα είναι «η ταινία του φετινού καλοκαιριού» η τελευταία ταινία της αιματοβαμμένης τριλογίας;12.09.2018

Ο Εκλεκτός της Νύχτας, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Παρασκευή 12/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τζεφ Νίκολς, Ηθοποιοί: Τζόελ Έτζερτον,Μάικλ Σάνον,Κίρστεν Ντανστ

Ένας πατέρας αναγκάζεται να ζήσει σαν φυγάς, προκειμένου να προστατέψει τη ζωή του 8χρονου γιου του και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τις ξεχωριστές δυνάμεις του μικρού, βοηθώντας τον τελικά να εκπληρώσει το πεπρωμένο του.

Περισσότερα από Cine News