MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

«Ένα καλό έργο ψάχνει να μάς συγκινήσει και ο Σασμός τα κατάφερε»: Ο Δημήτρης Λάλος λίγο πριν το φινάλε της σειράς

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Σασμού, ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος, μαζί με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Εκεί, το δημοφιλές πρωταγωνιστικό ζευγάρι αναφέρθηκε στο «τέλος» του Μαθιού, αλλά και στο μεγάλο φινάλε της σειράς, μετά από μία τριετή πετυχημένη πορεία στον Alpha.

Φωτογραφία: Γιάννης Βαστάρδης/Monopoli.gr
Monopoli Team

Ο Δημήτρης Λάλος, καθισμένος στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε για τον θάνατο του Μαθιού, του ήρωα που υποδύθηκε στον Σασμό, ενώ αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε από τους θεατές, όταν αυτοί παρακολούθησαν τα τελευταία επεισόδια της αγαπημένης, για πολλούς, σειράς. «Έχω πάρει εκατοντάδες μηνύματα που όλοι λένε πως δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός και σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι σαν να βρήκε ευκαιρία ο κόσμος να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά, από την άλλη, όταν το άκουσα και εγώ είπα κάπως «ρε γαμ…, γιατί να πεθάνει αυτός ο άνθρωπος; Από την άλλη θα ήταν πιο τραγικό το να πήγαινε φυλακή».

«Η μυθοπλασία γι’ αυτό υπάρχει. Για να μπορούμε να κλαίμε και να καθαρίζουμε την ψυχή μας από ό,τι μας βαραίνει, χωρίς να χρειάζεται να συμμετέχουμε εμείς οι ίδιοι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στα μηνύματα των τηλεθεατών που του εξομολογούνταν πόσο πολύ έκλαψαν με το τέλος του Μαθιού. «Το ότι δημιουργήθηκαν αυτά τα έντονα συναισθήματα στον κόσμο, είναι αυτό που ψάχνει ένα καλό έργο. Να μάς συγκινήσει δηλαδή, ακόμη κι αν μάς εξοργίζει και λίγο, δεν πειράζει. Και ο Σασμός τα κατάφερε». 

Απόψε το βράδυ, 8 Ιουλίου, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεγάλο φινάλε της σειράς, μετά από τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Λάλος ανέφερε σχετικά με αυτό: «Εμείς δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι έχουμε τελειώσει. Πραγματικά, να παίξει και το τελευταίο επεισόδιο και σιγά σιγά να αρχίζουμε να το πιστεύουμε. Γιατί μπήκε ο Σασμός στη ζωή μας, γνωρίσαμε ανθρώπους, μάθαμε πολλά πράγματα για την υποκριτική, μάς δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σοβαρές σκηνές με πολύ βάθος. Για καλή μας τύχη βρεθήκαμε σε αυτό το καράβι και είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό». 

Περισσότερα από ShowBiz