MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Ο δρόμος για όλα τα πράγματα περνάει μέσα από τη γνώση» (vid)

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής “Γκαράζ” και μίλησε για τον δρόμο της επιτυχίας στον χώρο της μουσικής, τις δυσκολίες του επαγγέλματος, αλλά και για την αγάπη της για την υποκριτική.

Monopoli Team

«Ο δρόμος προς όλα τα πράγματα περνάει μέσα από τη γνώση. Μ’ αρέσει δηλαδή τώρα που βλέπω παιδιά να βγαίνουν και από μουσικά σχολεία, τουλάχιστον ξέρουν μουσική, πολλά είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Οπότε είναι ωραίο να πηγαίνεις μέσω της γνώσης, να μην το ξεπετάς αυτό, να εμβαθύνεις, να αφιερώνεις χρόνο, να έχεις μάτια και αυτιά ανοιχτά», απάντησε η ερμηνεύτρια σε σχετική ερώτηση του Ζήση Ρούμπου για το τι θα συμβούλευε ένα νέο παιδί που ξεκινάει τώρα να κυνηγήσει το όνειρό του στη μουσική.

Πρόσθεσε ακόμη αναφορικά με όλο αυτό το εφήμερο κυνήγι που επικρατεί στη μουσική για γρήγορο ανέβασμα στην κορυφή: «Το πάρα πολύ γρήγορο ‘μπαμ’ έχει και γρήγορη πτώση. Αλλά κάτι μαθαίνεις στη διαδρομή, ακόμα και πώς να αντέχεις στη δουλειά, που είναι για ‘γερό στομάχι’. Που αυτό λένε ότι είναι το κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Ειδικά για παιδιά που είναι πολύ προστατευμένα και ζουν σε ένα σύννεφο η πραγματικότητα είναι πολύ μεγάλη ‘μπουνιά’».

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μίλησε επιπλέον για την ιδιαίτερη αγάπη που έχει στην υποκριτική. «Μ’ αρέσει η υποκριτική, έχω παίξει σε μία ταινία, το λέω συνέχεια ότι μ’ ενδιαφέρει, αλλά επειδή έχουμε τόσους πολλούς και καλούς ηθοποιούς, δεν με καλούν», εξομολογήθηκε.

«Μ’ αρέσει επίσης ο κινηματογράφος και οι σειρές πάρα πολύ, νομίζω έχουμε εθιστεί σε αυτές, εγώ βλέπω κάθε βράδυ», σημείωσε στο τέλος η τραγουδίστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ένα καλό έργο ψάχνει να μάς συγκινήσει και ο Σασμός τα κατάφερε»: Ο Δημήτρης Λάλος λίγο πριν το φινάλε της σειράς12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz