MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για τον Ηρακλή Μαινόμενο στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Ηρακλής Μαινόμενος» στο Κηποθέατρο Παπάγου;

Monopoli Team

Το Σάββατο 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η πρεμιέρα του έργου του Ευριπίδη, Ηρακλής Μαινόμενος στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος», θα περιοδεύσει στα ανοιχτά θέατρα όλης της χώρας, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά και με έναν θίασο σπουδαίων ηθοποιών. Μετά την πρεμιέρα της στην Αθήνα (5/7 και 6/7 στου Παπάγου), η παράσταση θα ταξιδέψει σε περισσότερους από 40 σταθμούς σε ολόκληρη τη Ελλάδα, και θα επιστρέψει στο τέλος Αυγούστου στα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην «Φάλαινα» την νέα θεατρική σεζόν: «Θα υπάρχει μια σωματική δυσκολία» (vid)12.09.2018

Ένας σπουδαίος θίασος με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Γιώργο Γάλλο, Στεφανία Γουλιώτη, Ηρώ Μπέζου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννη Κλίνη, Αινεία Τσαμάτη, Νίκο Μήλια, Γκαλ Ρομπίσα, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Θανάση Ραφτόπουλο, Αντώνη Αντωνόπουλο, καθώς και τον διαπρεπή μουσικό Φώτη Σιώτα σε εξέχοντα ρόλο επί σκηνής, μας βυθίζει στην υπαρξιακή αγωνία της εμβληματικής τραγωδίας του Ευριπίδη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Καραντζά.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Περισσότερα από ShowBiz