MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Γιατί αρνήθηκε να είναι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει για τα πρόσωπα που θα είναι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με ένα ερωτηματικό να πλανάται γύρω από τους λόγους που ο Μίλτος Τεντόγλου αρνήθηκε την πρόταση.

Monopoli Team

Λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η συζήτηση για τους σημαιοφόρους της ελληνικής αποστολής μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Όπως ορίζει το πρωτόκολλο, ο πιο επιτυχημένος αθλητής και η πιο επιτυχημένη αθλήτρια της ομάδας είναι αυτοί που θα λαμβάνουν την τιμή να γίνονται σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλυμπιακοί Αγώνες: Αποκλείστηκε η τρανς κολυμβήτρια, Λία Τόμας, μετά τη διαμάχη με την Παγκόσμια Ομοσπονδία12.09.2018

Δικαιωματικά, η σημαία θα έπρεπε να δοθεί στον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος Μίλτο Τεντόγλου ο οποίος, μάλιστα, οδεύει προς ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο (δεδομένου πως ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν ο σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς του Τόκιο).

Ο Τεντόγλου αποτελεί ένα από τα πολύ γνωστά ονόματα στον χώρο του αθλητισμού παγκοσμίως αφού έχει εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του όμως, τελικά, δεν θα είναι εκείνος ο σημαιοφόρος.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα