MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Alec Baldwin: Ξεκινά η δίκη για τον ηθοποιό – Οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει αθώος, αλλά αντιμετωπίζει έως και 18 μήνες φυλάκιση αν καταδικαστεί.

Monopoli Team

Η πολύκροτη δίκη του αστέρα του Χόλιγουντ, Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θάνατο από πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) στα γυρίσματα του «Rust» τον Οκτώβριο του 2021, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις ΗΠΑ.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Halyna Hutchins έχασε τη ζωή της όταν ένα όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Νέο Μεξικό. Ο 66χρονος Μπάλντουιν κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 18 μηνών αν καταδικαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κίρστεν Ντανστ αποκάλυψε ότι σκηνοθέτης της έκανε ανάρμοστη ερώτηση όταν ήταν 16 χρονών12.09.2018

Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος και έχει καταθέσει ότι δεν γνώριζε ότι το όπλο περιείχε μια αληθινή σφαίρα. Είναι η δεύτερη φορά που το σώμα ενόρκων παραπέμπει τον Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Halyna Hutchins. Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε -αρχικά- για δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας εξ αμελείας στις 31 Ιανουαρίου 2023 και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα τον Απρίλιο του 2023. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο και η δίκη πραγματοποιείται σε Δικαστήριο του Νέου Μεξικού στη Σάντα Φε.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr 

Περισσότερα από Επίκαιρα