MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού αποχαιρετούν τη σειρά μετά το συγκινητικό φινάλε

Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετούν τη σειρά που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

Monopoli Team

Αυλαία έριξε μετα από 3 χρόνια ο Σασμός, με τον γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ να επισφραγίζει τον πολυπόθητο σμίξιμο ανάμεσα στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και τον Σταματάκηδων.

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, οι πρωταγωνιστές χάρισαν στον τηλεοπτικό κοινό συγκλονιστικές στιγμές, με όλα τα συναισθήματα να περιλαμβάνονται σε αυτές.

Χαρές, λύπες, θυμός, αγωνία, γέλια, δάκρυα, απόγνωση, όλα τα συναισθήματα, μέσα από τις ιστορίες τους, με κεντρικές αυτές ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη, τον Μαθιό και τη Βασιλική, αλλά και τις σχέσεις ανάμεσα στις κρητικές μανάδες και τα παιδιά τους.

Μία ημέρα μετά το τελευταίο, διπλό, χαρμόσυνο επεισόδιο, με τον γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ, αλλά και την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της νύφης, οι πρωταγωνιστές, αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και μοιράζονται σκέψεις, αναμνήσεις και συναισθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ένα καλό έργο ψάχνει να μάς συγκινήσει και ο Σασμός τα κατάφερε»: Ο Δημήτρης Λάλος λίγο πριν το φινάλε της σειράς12.09.2018

Δημήτρης Λάλος – Μαθιός

Ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός, που αγαπήθηκε όσο κανένας μέσα από τον Σασμό, έχει στο μυαλό του πάντα τα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

«Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά ιδιαίτερη. Αυτό που θα μου λείψει ειναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά από την παραγωγή, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας μου, ο Μαθιός. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος.

Διαβάστε περισσότερα στο Znews.gr 

Περισσότερα από Cine News