MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Speed: Ο πιο viral YouTuber του πλανήτη στην Αθήνα

Η Δευτέρα συνήθως είναι μια βαρετή μέρα. Μια τέτοια δεν ήταν σίγουρα αυτή που μας πέρασε. Κι ο λόγος: η παρουσία στη Αθήνα του πιο διάσημου δημιουργού περιεχομένου στον κόσμο.

Monopoli Team

Ο iShowSpeed δεν είναι ένας ακόμη Αμερικανός YouTuber. Με περισσότερους από 26 εκατομμύρια συνδρομητές στην πλατφόρμα, πρόκειται σίγουρα για τον πιο viral δημιουργό περιεχομένου παγκοσμίως. Τον τελευταίο μήνα έχει εγκατασταθεί στην Ευρώπη, ελέω Euro 2024.

Ο ίδιος, μάλιστα, είναι μεγάλος φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο και έτσι αποφάσισε να τον ακολουθήσει σε όλα του τα παιχνίδια με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Πέραν, όμως, της παρουσίας του στα γήπεδα της Γερμανίας, αποφάσισε να κάνει τον γύρο της Ευρώπης, περνώντας από διάφορες χώρες και κάνοντας livestreams στο YouTube, τα οποία μάλιστα συγκεντρώνουν πολλά εκατομμύρια views μέσα σε μόλις μερικές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens 2024: Οι Thievery Corporation και Black Pumas στην Πλατεία Νερού12.09.2018

Και τώρα θα αναρωτηθεί κανείς: «μα καλά τι κάνει και τα shows του συγκεντρώνουν τόσο πολύ κόσμο;». Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί. Απλά περπατά σε πολυσύχναστους δρόμους και οι πιστοί του οπαδοί τον παίρνουν από πίσω, προσπαθώντας να βγάλουν μια φωτογραφία ή να αλληλεπιδράσουν μαζί του για μερικά δευτερόλεπτα.

Το ποδοπάτημα για μια φωτογραφία από το Πεδίον του Άρεως ως το Μέγαρο Μαξίμου

Ταξίδεψε στη Νορβηγία, την Ιταλία, την Αλβανία, τον Πολωνία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Σλοβενία. Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας είχε φτάσει η ώρα να προσγειωθεί στην Αθήνα. Το εντυπωσιακό της όλης υπόθεσης; Ο iShowSpeed δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση στα social media του -μόνο το προφίλ του στο Instagram έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακόλουθους- για τον ερχομό του στην Ελλάδα. Απλά άνοιξε το stream και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά έγινε ο χαμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #122: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz