MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΙPS

Τα επικίνδυνα λάθη για το σπίτι που χρειάζονται τεράστια προσοχή κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Όσα πρέπει να προσέχεις στο σπίτι εν μέσω καύσωνα, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Photo by Valery Fedotov on Unsplash
Photo by Valery Fedotov on Unsplash
Monopoli Team

Καλοκαίρι στην πόλη, οι θερμοκρασίες βρίσκονται στα ύψη και έχουμε ήδη βρεθεί αντιμέτωποι με έναν καύσωνα, με συμμάχους μας το κλιματιστικό και τον ανεμιστήρα.

Καθώς δεν βρισκόμαστε καν ακόμη στην καρδιά του καλοκαιριού και οι μέρες που έρχονται προβλέπονται αρκετά ζεστές, αυτά είναι μερικά λάθη που θα πρέπει να αποφεύγονται, ώστε να μην βρεθεί κανείς αντιμέτωπος με κάποια δυσάρεστη έκπληξη ή κάποιο επικίνδυνο γι’ αυτόν και το σπίτι του συμβάν.

1. Μην αφήνετε ανοικτές τις συσκευές τη νύχτα

Είναι πράγματι δελεαστικό να διατηρείται ο δροσερός αέρας τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο για τα νοικοκυριά εάν κάτι πάει λάθος όσο εσείς κοιμάστε. Γι’ αυτό αποφεύγεται να αφήνετε στην πρίζα συσκευές όπως ο ανεμιστήρας ή κλείστε το κλιματιστικό.

2. Διατηρείτε τις συσκευές καθαρές

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του The Sun, άν στον ανεμιστήρα συσσωρεύονται σκόνη και σκουπιδάκια, υπάρχουν δύο κίνδυνοι.

Πρώτον, ο ανεμιστήρας μπορεί να υποστεί πρόσθετη ζημία από τη σκόνη και τη βρωμιά. Δεύτερον, η σκόνη θα μπορούσε επίσης να γίνει πηγή ανάφλεξης εάν ο ανεμιστήρας υπερθερμανθεί.

Να καθαρίζετε πάντα τον ανεμιστήρας σας ώστε λειτουργεί αποτελεσματικά και διατηρείται σε καλή κατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τον ανεμιστήρα και ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν ανοίξετε το προστατευτικό ή επιχειρήσετε να τον καθαρίσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 λόγοι για να μην κοιμάσαι χωρίς ρούχα τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από The Art of Life