MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Ποιες σειρές έχουν ανακοινωθεί από τα κανάλια για τη σεζόν 2024-2025;

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν από σειρές με βάση μόνο όσα έχουν επίσημα ανακοινωθεί από τα κανάλια;

Monopoli Team

Σειρές πάνε κι έρχονται, φήμες πάνε κι έρχονται, ονόματα πολλά για τη νέα σεζόν που οι περισσότεροι τηλεκριτικοί ήδη έχουν χαρακτηρίσει ως «σφιχτή». Τα κανάλια θα κινηθούν -λέγεται- με μικρούς κύκλους σειρών.

Tην πρωτοκαθεδρία σε αριθμό παραγωγών σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα φαίνεται ότι έχουν ο Αlpha και η ΕΡΤ, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Σε αυτό το θέμα, λοιπόν, θα βρείτε μόνο τις σειρές που έχουν ανακοινωθεί επίσημα και μάλιστα για τις περισσότερες υπάρχουν και teaser ή trailers.

Έτσι για παράδειγμα, ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχει έτοιμος δεύτερος κύκλος IQ 160, ακόμα δεν υπάρχει τρέιλερ ή νύξη από το κανάλι για το πότε θα τον δούμε.

Ή ενώ ξεκινάνε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Γιατρού, ο Alpha επισήμως δεν μας έχει προϊδεάσει -ακόμα- όπως με τις άλλες του νέες παραγωγές. Το έκανε βέβαια ο πρωταγωνιστής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. 

Υπάρχουν και σειρές που δεν χρειάζονται -προς το παρόν- τρέιλερ για να θεωρούνται βέβαιες καθώς είναι ήδη γνωστό ότι το φθινόπωρο θα δούμε τους επόμενους κύκλους τους, όπως το Μaestro.

Ο λόγος που ακούμε για πολλές σειρές αλλά δεν βλέπουμε να υπάρχουν επίσημα δεδομένα έχει να κάνει και με τον προγραμματισμό των καναλιών που διαμορφώνεται μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν και μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Κάποιες θα παιχτούν το τελευταίο τρίμηνο του 2024, κάποιες όμως μπορεί να πάνε για το πρώτο 2025.


Όλες οι επίσημες ανακοινωμένες σειρές της νέας σεζόν

ALPHA

Ο Alpha θα μπει στη νέα σεζόν με ολοκαίνουργιο και πλούσιο ρόστερ μυθοπλασίας έχοντας κλείσει τις εκκρεμότητες των προηγούμενων ετών με τις σειρές που είχαν παραπάνω από έναν κύκλους.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Ίσως το επικότερο τρέιλερ προαναγγελθείσας σειράς εδώ και καιρό είναι δικαίως αυτό για την Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα. Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα. Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Άνω και Κάτω Παπαριά; Ένα χορταστικό trailer με ξεκαρδιστικές στιγμές, μας βάζει στην ατμόσφαιρα της σειράς που όλοι περιμένουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα έρχεται στον Alpha – Το πρώτο trailer12.09.2018

Άγιος έρωτας

Και από το γέλιο στο δάκρυ, καθώς έκανε την εμφάνισή του το πρώτο teaser για τον Άγιο Έρωτα, τη νέα καθημερινή, δραματική σειρά του καναλιού που θα μπει στη θέση του Σασμού. Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Πάλλα, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Αθώοι: Νέα σειρά με Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Κώστα Νικούλι, Γιάννη Νιάρρο στο Mega12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από ShowBiz