MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
22
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Η Κατερίνα Μπέη για το «Υπάρχω»: «Εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε το δοκιμαστικό του Χρήστου Μάστορα» (vid)

Η Κατερίνα Μπέη μίλησε στην εκπομπή Summer’s cool για τον ρόλο του Χρήστου Μάστορα ως Στέλιου Καζαντζίδη στη νέα παραγωγή της Tanweer, «Υπάρχω», που θα βγεις στις αίθουσες τον προσεχή χειμώνα.

Monopoli Team

Η ταινία, με τίτλο «Υπάρχω», που βασίζεται στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή ενσαρκώνει ο Χρήστος Μάστορας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Υπάρχω»: Κυκλοφόρησαν τα επίσημα teaser trailer και poster της νέας ταινίας για τον Στέλιο Καζαντζίδη12.09.2018

Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ και η αφίσα της ταινίας, γεγονός που πυροδότησε, για ακόμη μία φορά, μία ολόκληρη συζήτηση στα social media σχετικά με την επιλογή του Χρήστου Μάστορα για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Η σεναριογράφος της ταινίας Κατερίνα Μπέη, μιλώντας στην εκπομπή Summer’s cool, έκανε τα δικά της σχόλια σχετικά με αυτό, αλλά και με όλο το παρασκήνιο που αφορά στη δημιουργία μιας ταινίας – αφιερώματος σε έναν μεγάλο τραγουδιστή. «Εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε το δοκιμαστικό του Χρήστου Μάστορα. Δεν το περιμέναμε. Είδαμε διάφορους ηθοποιούς και ανάμεσά τους και τον Μάστορα. Σε δοκιμαστικό πρόζας δηλαδή και ήταν φανταστικός. Είχε ένα ένστικτο, μια αμεσότητα, μια ειλικρίνεια, που όλοι ομόφωνα αποφασίσαμε πως ήταν ο κατάλληλος. Πέρα από την εμφάνιση που φέρνει στον Καζαντζίδη – έχουν γίνει βέβαια και κάποιες επεμβάσεις – η φωνή είναι ίδια. Στο στούντιο, στην πρώτη εγγραφή που κάνανε – οι μουσικοί βούρκωσαν. Είναι ίδιος».

Περισσότερα από ShowBiz