MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
Αθήνα
Αττική
Πειραιάς
Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ X
Αισθηματική

Fly me to the moon

Σκάρλετ Τζοχάνσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ φέρνουν μια παλιομοδίτικη αύρα στο φιλμ του Γκρεγκ Μπερλάντι («Με αγάπη, Σάιμον»).

stars-fullstars-fullstars-emptystars-emptystars-empty
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 132'
author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Υπόθεση

Δαιμόνια διαφημίστρια που αναλαμβάνει να φτιάξει το ίματζ της NASA έχει κόντρες (ερωτικές, επαγγελματικές, ηθικές κλπ) με τον αυστηρό υπεύθυνο της ιστορικής πτήσης του Apollo 11 προς το φεγγάρι.

Ψυχρός πόλεμος και στον έρωτα

Το αυθεντικό ιστορικό πλαίσιο (η μονομαχία σοβιετικών και αμερικανών για το ποιος θα κατακτήσει πρώτος το φεγγάρι), η φεμινιστική ματιά, το παλιομοδίτικο αλά Ντόρις Ντέι-Ροκ Χάτσον love story, οι αναφορές στην συνεργασία μυστικών υπηρεσιών και Χόλιγουντ και φυσικά το άψογο κωμικό τάιμινγκ των δύο σταρ, συντελούν στο να παρακολουθείται ευχάριστα το διασκεδαστικό φιλμ του Μπερλάντι.

Ίσως το σενάριο να φλυαρεί λίγο παραπάνω από ότι πρέπει αλλά καταφέρνει ακόμη κι έτσι να διατυπώσει κάποιες απολαυστικές ατάκες, κυρίως πολιτικής φύσης τόσο για τη θέση της γυναίκας που ξέρει να επιβιώνει σε μια αυστηρή ανδροκρατούμενη κοινότητα όπως αυτή της NASA όσο και για την σκιώδη κυβέρνηση του Νίξον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTwisters12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπέρλαντι
Σενάριο: Κίναν Φλιν, Μπιλ Κιρστέιν

Παίζουν: Άννα Γκαρσία, Τσανινγκ Τάτουμ, Τζιμ Ρας, Κριστιάν Κλέμενσον, Στέφανι Κουρτζούμπα, Σκάρλετ Γιόχανσον, Πήτερ Τζάκομπσον, Ρέη Ρομάνο, Γούντυ Χάρελσον, Κόλιν Γούντελ

Διάρκεια: 132'
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2024

Rating: 2
Διανομή: Feelgood Entertainment
Περισσότερα από CINEMA