MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
01
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Agatha All Along: Το Disney+ αποκαλύπτει το τρέιλερ και την αφίσα της νέας live-action σειράς

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ και η αφίσα του επερχόμενου spin-off της επιτυχημένης σειράς «WandaVision», του Disney+.

©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες
Monopoli Team

Το Disney+ παρουσιάζει το νέο τρέιλερ και πόστερ της νέας live-action σειράς της Marvel Television, «Agatha All Along», που κάνει πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο στις 19 Σεπτεμβρίου. Η σειρά επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Kathryn Hahn, ως Άγκαθα Χάρκνες, από την επιτυχημένη σειρά των Marvel Studios «WandaVision» (διαθέσιμη στο Disney+), καθώς ξεκινά μια επικίνδυνη, μυστηριώδη περιπέτεια γεμάτη δοκιμασίες. Ο παραγωγός Jac Schaeffer, ο οποίος ήταν και η δημιουργική δύναμη πίσω από το «WandaVision», σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς.

Στη σειρά «Agatha All Along», η πασίγνωστη Άγκαθα Χάρκνες εμφανίζεται ευάλωτη και χωρίς δυνάμεις. Ένα διαστρευλωμένο ξόρκι της στέρησε όλη της τη δύναμη και ένας μυστηριώδης γκοθ έφηβος τη βοήθησε να απελευθερωθεί απ’ αυτό. Το ενδιαφέρον της κεντρίζεται όταν εκείνος την παρακαλάει να τον πάρει μαζί του στο θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών, ένα δρόμο με μια σειρά από μαγικές δοκιμασίες, από τον οποίο όποιος επιβιώσει ανταμείβεται με ό,τι του λείπει. Η Άγκαθα και ο μυστηριώδης έφηβος, συγκεντρώνουν μια ετερόκλητη ομάδα μαγισσών και ξεκινούν την περιπλάνησή τους στον Δρόμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaXXXine: Θα είναι «η ταινία του φετινού καλοκαιριού» η τελευταία ταινία της αιματοβαμμένης τριλογίας;12.09.2018

Εκτός από την Kathryn Hahn, στο «Agatha All Along» πρωταγωνιστούν οι Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone και Aubrey Plaza. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Kevin Feige, Louis D’Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos και Jac Schaeffer. Οι σκηνοθέτες της σειράς είναι οι Jac Schaeffer, Rachel Goldberg και Gandja Montiero.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από Cine News