MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ευγενία Ξυγκόρου για το ‘Προξενιό της Ιουλίας’: «Αν δεν είχα τον Μελέτη Ηλία, δεν ξέρω πώς θα ήμουν στις σκηνές βίας» (vid)

Η Ευγενία Ξυγκόρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στο «Προξενιό της Ιουλίας», καθώς και για τον ρόλο της στην παράσταση «Οκτώ Γυναίκες» που βρίσκεται εν μέσω περιοδείας.

Monopoli Team

«Δεν ξέρω τι ρόλος είμαι, αλλά θα μιλήσω για μια ανακάλυψη που έκανα πρόσφατα για τον εαυτό μου. Εγώ νόμιζα ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και ότι το δράμα που ζω, ‘αχ δεν μου βγήκε αυτή η σκηνή’, είναι το μεγαλύτερο δράμα του κόσμου ας πούμε ή ξέρω γω ‘δεν μου απάντησαν στο τάδε μήνυμα, Παναγιά μου!’. Και συνειδητοποίησα μέσω των φίλων μου ότι είμαι απλά μια πολύ μεγάλη drama queen και ότι είμαι ένα πολύ γελοίο άτομο σε αυτό το κομμάτι. Οπότε νομίζω ότι θα έπαιζα σε κάποια κωμωδία, που θα νόμιζα ότι όλα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Αυτή θα ήμουνα”, απάντησε η ηθοποιός σε σχετική ερώτηση για το τι ρόλο θα μπορούσε να υποδυθεί, ούσα ο εαυτός της.

Αναφερόμενη στις βίαιες σκηνές που κυριαρχούσαν στο “Προξενιό της Ιουλίας” η πρωταγωνίστρια δήλωσε: «Οι συνθήκες στο γύρισμα ήταν πάρα πολύ καλές. Και από το συνεργείο και από τον σκηνοθέτη και από τον Ηλία Μελέτη, που τον λατρεύω. Είναι απίστευτο, δηλαδή σκεφτόμουνα, ‘αν δεν ήταν ο Μελέτης, πώς θα ήμουν σε αυτές τις σκηνές; Θα είχα φρικάρει’. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον. Που μπορεί όλοι γύρω μας να μην έχουν τις χειρότερες προθέσεις, αλλά εσύ δεν το νιώθεις, ότι εδώ μπορώ να ακουμπήσω, είναι καλά εδώ. Με τον Μελέτη ήτανε πολύ ξεκάθαρο αυτό, δηλαδή το ένιωθα εγώ ανεξαρτήτως του τι μπορεί να έκανε αυτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Αυτό για όλες τις Ευγενίες και Ιουλίες»: Το Προξενιό της Ιουλίας συγκλόνισε με το φινάλε του12.09.2018

Μιλώντας τέλος για την παράσταση «Οκτώ Γυναίκες» του Ρομπέρ Τομά, που έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, η Ευγενία Ξυγκόρου σημείωσε: «Είναι μία αστυνομική κωμωδία που την έχει δει ο κόσμος, είναι γνωστή, αλλά το δικό μας ανέβασμα είναι λίγο ιδιαίτερο. Δηλαδή και ο σκηνοθέτης μας, ο Χρήστος Σουγάρης, μας είπε, ‘Θέλω να είναι μία ηλίθια παράσταση’. Εγώ υποδύομαι την Κατρίν, τη μικρή κόρη της οικογένειας, που είναι 17 χρονών. Είναι πειραχτήρι, ‘ζιζάνιο’.  Το ωραίο με αυτό το έργο, αυτό που μου αρέσει πολύ, είναι ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική, είναι τόσο ωραία σκιαγραφημένες όλες τους, με τον δικό τους κόσμο, και έχουν και τη στιγμή τους να λάμψουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟκτώ Γυναίκες, σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

 

Περισσότερα από ShowBiz