MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σάρον Στόουν: «Έχασα 18 εκατομμύρια δολάρια – Δεν είχα καθόλου χρήματα»

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, ακολούθησε η οικονομική της καταστροφή. Έχασε 18 εκατομμύρια δολάρια και δεν είχε καθόλου χρήματα.

Monopoli Team

Η Σάρον Στόουν μίλησε στο The Hollywood Reporter για το εγκεφαλικό που έπαθε το 2001 από το οποίο χρειάστηκε να περάσουνεπτά χρόνια για να επανέλθει πλήρως, αλλά και την οικονομική καταστροφή που υπέστη, αφού στο μεσοδιάστημα οι καταθέσεις της, ύψους 18 εκατομμυρίων, είχαν κάνει «φτερά».

«Συγκεκριμένα άτομα με εκμεταλλεύτηκανεκείνη την περίοδο. Είχα εξοικονομήσει 18 εκατομμύρια δολάρια χάρη στην όλη επιτυχία μου, αλλά όταν έλεγξα τον τραπεζικό μου λογαριασμό, όλα είχαν εξαφανιστεί. Το ψυγείο μου, το τηλέφωνό μου, όλα ήταν σε ονόματα άλλων», είπε χαρακτηριστικά η σταρ του Χόλιγουντ, τονίζοντας ότι «δεν είχα καθόλου χρήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ο Νίκολας Κέιτζ επιστρέφει με ένα μεταφυσικό θρίλερ12.09.2018

«Αποφάσισα να μείνω στο παρόν και να μην ασχοληθώ. Αποφάσισα να μην κολλήσω στο θέμα της αρρώστιας, αλλά και σε καμία πικρία ή θυμό. Αν δαγκώσεις τον σπόρο της πικρίας, δεν σε αφήνει ποτέ. Αλλά αν έχεις πίστη, ακόμα κι αν αυτή η πίστη είναι σε μέγεθος ενός κόκκου μουστάρδας, θα επιβιώσεις», εξήγησε στη συνέχεια η Σάρον Στόουν όταν ρωτήθηκε για το πώς ξεπέρασε την οικονομική της καταστροφή.

«Έτσι, τώρα ζω για τη χαρά. Ζω, έχοντας σκοπό», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz