MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Ο Νίκολας Κέιτζ επιστρέφει με ένα μεταφυσικό θρίλερ

Από πολλές απόψεις το θρίλερ «Longlegs» σε σκηνοθεσία Οζγκουντ Πέρκινς είναι η καλύτερη ταινία της εβδομάδας και έχει όλες τις προδιαγραφές ώστε να μπει στη λίστα με τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Longlegs

Στο φιλμ «Longlegs» πρωταγωνιστούν οι Μάικα Μονρό και Νίκολας Κέιτζ που συνθέτουν ένα γερό δίδυμο (η αστυνομική ντετέκτιβ και ο σίριαλ κίλερ) το οποίο προκαλεί μοναδικές ανατριχίλες στις σκηνές όπου ο μυστικισμός και το μεταφυσικό στοιχείο διεισδύουν απρόσμενα στην αστυνομική ίντριγκα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πάντα υπάρχει το αύριο

Στο ασπρόμαυρο δράμα «Πάντα υπάρχει το αύριο» η εξαιρετική -μπροστά αλλά και πίσω από την κάμερα-Πάολα Κορτελέζι, δίνει πνοή σε μια ιστορία γυναικείας χειραφέτησης με φόντο την μεταπολεμική Ρώμη του 1946.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Fly me to the moon

Κομεντί εποχής είναι το «Fly me to the moon» με τους Σκάρλετ Τζοχάνσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ να υποδύονται τα δύο ερωτευμένα… άκρα στην επιχείρηση «διαφήμιση της ιστορικής προσεδάφισης της Σελήνης» το καλοκαίρι του 1969.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ανεξιχνίαστοι Φόνοι

Οι «Ανεξιχνίαστοι Φόνοι» του Ασίφ Ακμπάρ είναι ένα συμβατικό αστυνομικό θρίλερ με τον Μελ Γκίμπσον και τον Kέρτις «50 Cent» Τζάκσον.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Twisters

Το μπλοκμπάστερ «Twisters» με τον Γκλεν Πάουελ αποτελεί τη συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας καταστροφής του Γιαν ντε Μποντ «Twister» με τους ανεμοστρόβιλους που είχαν σαρώσει τα ταμεία το 1996.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πρόγευμα στο Τίφανις

Το βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τρούμαν Καπότε «Πρόγευμα στο Τίφανις» του Μπλέικ Έντουαρντς μας πρωτοσύστησε την ιέρεια του στυλ Όντρεϊ Χέπμπορν.
Αίθουσες προβολής

Η παράσταση αρχίζει (All that Jazz)

Με το ημι-αυτοβιογραφικό μιούζικαλ «Η παράσταση αρχίζει» ο Μπομπ Φόσι κέρδισε το 1979 το Χρυσό Φοίνικα.
Αίθουσες προβολής

Κλέφτης ποδηλάτων

Ακόμη μια επανέκδοση είναι το «Κλέφτης ποδηλάτων» του Βιτόριο ντε Σίκα, ένα από τα κορυφαία έργα του ιταλικού νεορεαλισμού.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας