MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Από το Gran Hotel μέχρι τον Τιμωρό: Οι νέες σειρές της νέας σεζόν που βασίζονται σε ξένες σειρές

Οι ιδέες έρχονται από το εξωτερικό, η ανάπτυξη των σεναρίων όμως είναι ελληνική.

Monopoli Team

Πυρετωδώς ετοιμάζονται όλα τα κανάλια για τις μεγάλες πρεμιέρες της μυθοπλασίας με νέες σειρές που φιλοδοξούν να κερδίσουν τις καρδιές των τηλεθεατών.

Αρκετές από αυτές βασίζονται σε ξένες ιδέες και θα μεταφερθούν στις οθόνες μας αλλά με σενάρια γραμμένα από την αρχή, προσαρμοσμένα στην ελληνική πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγιος Έρωτας: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα12.09.2018

Gran Hotel

Στη λίστα με τις νέες παραγωγές αναμένεται να δούμε την ισπανική σειρά Gran Ηotel, ένα δράμα εποχής, το οποίο είχε προβληθεί παλαιότερα από τον ALPHA, στην πρωτότυπη εκδοχή του. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη την ελληνική της έκδοση. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με το TV24, η ιστορία του ξένου φορμάτ αφορά τις αρχές του 20ού αιώνα, ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Mε σκοπό να επισκεφτεί την αδελφή του, ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδερφή του έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον, πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει, μαθαίνουν τα μυστικά του Gran Ηotel και παλεύουν για την δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες σειρές έχουν ανακοινωθεί από τα κανάλια για τη σεζόν 2024-2025;12.09.2018

Ο Τιμωρός

Μπορεί η ιδέα να πατάει στη Marvel, ο ελληνικός Τιμωρός όμως έχει πρωτότυπο σενάριο και παρά την έντονη φημολογία, η νέα σειρά του Alpha δεν είναι το τουρκικό Εζέλ που είχε προβληθεί στην Ελλάδα.

Ο Τιμωρός είναι μια σύγχρονη δραματική σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, με πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα (πλοκές Μαίρη Ζαφειροπούλου, Β.Χ.Σπηλιόπουλος), με πρωταγωνιστή έναν ήρωα ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Φυλακίστηκε κι έχασε τα πάντα: οικογένεια, περιουσία, τη μεγάλη του αγάπη. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων (σε αυτή την ηλικία βίωσε την προδοσία) δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιος/οι είναι ο/οι υπεύθυνος/οι που καταστράφηκε η ζωή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Κεντρικός πρωταγωνιστής όπως ήδη ξέρουμε ο Δημήτρης Λάλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKabul: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της νέας διεθνούς σειράς που γυρίστηκε στην Αθήνα12.09.2018

Nα με λες μαμά

Η τουρκική εκδοχή, το Anne, είχε παιχτεί και στην Ελλάδα παλιότερα με την Τζανσού Ντερέ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ελληνική εκδοχή της ιστορίας όμως δεν θα θυμίζει το Anne. Αρχικά, η ελληνική σειρά θα είναι μίνι, μόλις 8 επεισοδίων και όχι καθημερινή και «απλωμένη».

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από Cine News