MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Ανακοινώθηκε το καστ της σειράς του ΑΝΤ1

Το καστ του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”, παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 17/7, στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, από τον Νίκο Χριστοφόρου, Γενικό Διευθυντή Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Monopoli Team

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» είναι προ των πυλών με τη Μαρία Κίτσου να είναι το πρόσωπο – κλειδί. Τόσο οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αλλά και ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, θέλουν να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς αποδόθηκε και στον πρώτο κύκλο, αναφέρθηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1.

Το υπόλοιπο καστ είναι πολλά υποσχόμενο και η εν λόγω σειρά προβλέπεται να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της μυθοπλασίας της νέας σεζόν, για το κανάλι.

Ποιο θα είναι το καστ της σειράς;

Στη σειρά λοιπόν, πρόκειται να δούμε τους: Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜελέτης Ηλίας: Στο ελληνικό θέατρο επικρατεί ακόμα ένας ελιτισμός που μας στενεύει12.09.2018

Στην παρουσίαση, προβλήθηκαν και τα πρώτα πλάνα με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ως παπά.

Η σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» έρχεται τον Οκτώβριο.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά – Δείτε το teaser:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Gran Hotel μέχρι τον Τιμωρό: Οι νέες σειρές της νέας σεζόν που βασίζονται σε ξένες σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News