MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αχ Θάλασσα: Η συγκινητική μπαλάντα της Μαρίνας Σάττι απέκτησε βίντεο κλιπ για τα παιδιά – πρόσφυγες

Το αφιερωμένο στον πατέρα της τραγούδι απέκτησε ένα συγκινητικό βίντεο κλιπ, για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων.

Monopoli Team

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Μαρίνα Σάττι ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media ότι σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου – την ημέρα της γιορτής της, όπως μας ενημέρωσε και η ίδια – θα μας περίμενε μια έκπληξη στο YouTube.

Όπως πολλοί προέβλεψαν, αυτή η έκπληξη δεν ήταν άλλη από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Αχ Θάλασσα”, της τρυφερής μπαλάντας που ξεχώρισε από τον νέο δίσκο της Μαρίνας, “P.O.P”, για τους συγκινητικούς στίχους (της Λένας Κιτσοπούλου) και την ατμοσφαιρική μουσική (της Μαρίνας και του Νίκου Κωδωνά). Η τραγουδίστρια είχε αφιερώσει το τραγούδι στον πατέρα της, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Το συγκινητικό τραγούδι λοιπόν απέκτησε ένα εξίσου συγκινητικό βίντεο κλιπ – επίσης αφιερωμένο στον πατέρα της τραγουδίστριας – το οποίο δείχνει μια άλλη πλευρά της ελληνικής θάλασσας, μια πλευρά που δεν βιώνουν οι τουρίστες και οι λουόμενοι, αλλά οι πρόσφυγες που χάνουν τη ζωή τους, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαρίνα Σάττι, Εισβολέας, Amalia, Mazoha, VLOSPA: Τι ακούμε on repeat όλη την εβδομάδα;12.09.2018

Όπως διαβάζουμε στο τέλος του βίντεο, την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον 28 χιλιάδες άνθρωποι – εκ των οποίων 1.274 παιδιά – έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο.

Η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων. Στο πλαίσιο αυτό, η Μαρίνα Σάττι και η Madhouse Records θα δωρίσουν τα έσοδά τους από το νέο βίντεο-κλιπ με τίτλο «Αχ, θάλασσα» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), κάνοντας μια δωρεά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://marinasatti.com/el/

Δείτε το βίντεο κλιπ του “Αχ Θάλασσα” εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα