MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Adele ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα από τη μουσική και μετακομίζει στη Βρετανία

Η Αντέλ γνωστοποίησε τα μελλοντικά σχέδιά της, στα οποία δεν συγκαταλέγεται η μουσική.

Monopoli Team

Η Αντέλ αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της τελευταίας 15ετίας. Η μουσική της έχει καταφέρει να μπει σε κάθε σπίτι και εκείνη, παρά το γεγονός ότι ανά περιόδους έκανε μεγάλα διαλείμματα, παρέμενε πάντα στην καρδιά των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Αυτή την περίοδο, η Αντέλ βρίσκεται στην Αμερική και κάνει συναυλίες, οι οποίες στέφονται από επιτυχία. Σε μια ανάπαυλα από το απαιτητικό πρόγραμμά της, η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό ZDF και αποκάλυψε πως στα μελλοντικά σχέδιά της δεν περιλαμβάνεται η μουσική. Ναι, σωστά διάβασες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτές οι επιδραστικές καλλιτέχνιδες γράφουν τη δική τους ιστορία στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία12.09.2018

Η Αντέλ επιστρέφει στη γενέτειρά της

Η Αντέλ πήρε την απόφαση να πατήσει γι’ ακόμα μια φορά παύση στην καριέρα της και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της, την Αγγλία, με σκοπό να καταπιαστεί με άλλα, αλλά εξίσου δημιουργικά πράγματα. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο καινούργιο τραγούδι στο άμεσο μέλλον, διότι έχει ανάγκη να αποστασιοποιηθεί.

«Δεν έχω κανένα σχέδιο για νέα μουσική. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα. Θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο», δήλωσε η Αντέλ, μιλώντας για τη ζωή της μετά το πέρας των συναυλιών της.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz