MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Sampha και Little Simz ένωσαν τις δυνάμεις τους για μία νέα εκδοχή του Satellite Business

Ο Sampha και η Little Simz, συνεργάζονται για πρώτη φορά και παρουσιάζουν το νέο τους single με τίτλο “Satellite Business 2.0”.

Monopoli Team

Δύο από τις πιο εμβληματικές νέες μουσικές προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Sampha και η Little Simz, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο single “Satellite Business 2.0”.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσω της Young και αποτελεί μια ολοκαίνουργια εκδοχή του single “Satellite Business” μέσα από το εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ του Sampha, “LAHAI” που κυκλοφόρησε το 2023.

Tο “Satellite Business 2.0” είναι η πρώτη κοινή κυκλοφορία του Sampha και της Little Simz, αν και συζητούσαν εδώ και πολλά χρόνια να συνεργαστούν. Η Little Simz άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι ζωντανά κατά τη διάρκεια εμφανίσεων του Sampha στο Λονδίνο και το Μπρούκλιν, τον Ιούνιο του 2023.

Μιλώντας για τη συνεργασία, ο Sampha λέει:

«Το “Satellite Business” ήταν ένα από τα τελευταία κομμάτια που ηχογραφήθηκαν για το LAHAI και πάντα φανταζόμουν έναν guest στίχο για να το επεκτείνω. Η μουσική της Simz ήταν κοντά στην καρδιά και τα αυτιά μου εδώ και καιρό, κι έτσι η συμμετοχή της σε αυτό το τραγούδι είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη για εμένα. Η αυτοπεποίθηση και η καλλιτεχνική της τόλμη είναι τόσο αναζωογονητικά.»

Η Little Simz λέει:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι μέρος αυτού του δίσκου με τον Sampha. Είναι πραγματικά μια από τις πιο σημαντικές φωνές στη μουσική σήμερα. Έχουμε μεγάλη μουσική χημεία και σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Χαίρομαι που ήμουν δίπλα του σε αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Κάμντεν μέσα από τα μάτια των μεγαλύτερων stars της μουσικής – Νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Disney+12.09.2018

Το “Satellite Business 2.0” συνεχίζει ένα παραγωγικό σερί συνεργασιών για τον Sampha. Έχοντας προσφέρει τα φωνητικά του, τη σύνθεση τραγουδιών και την παραγωγή σε μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Kendrick Lamar, Stormzy, Travis Scott, Drake, Solange, Frank Ocean, Beyoncé, Lil Wayne και Alicia Keys, το 2024 έκανε την «εμφάνισή» του και σε άλμπουμ καλλιτεχνών όπως ο Headie One (στο “Memories” από το The Last Ones) και ο Ghetts (στο “Double Standards” από το “On Purpose, With Purpose”).

Μια πολύ περιορισμένη έκδοση έκδοση βινυλίου 12″ θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία για μόλις 72 ώρες μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων του Sampha και της Young (έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου- 15.00 BST).

Μπορείτε να ακούσετε το το single “Satellite Business 2.0” εδώ 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα