MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ
ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ X
Αθήνα
Αττική
Πειραιάς
Θεσσαλονίκη
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΙΝΙΑ X
ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ X
Δράσης

Ο αρχηγός των κατασκόπων

Κατασκοπική περιπέτεια που παρά την παρουσία του συμπαθή Άαρονψ Έκχαρτ δεν αποφεύγει τα κλισέ και την προβλέψιμη ίντριγκα του είδους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 97'
Monopoli Team

Υπόθεση

Ο Μπεν Μαλόι (Άαρον Έκχαρτ) είναι ένας διαλυμένος άντρας. Πρώην αρχηγός επιχειρήσεων της CIAστην Ευρώπη, ο Μπεν βλέπει τον κόσμο του να γκρεμίζεται μετά τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του, μίας πρώην μυστικού πράκτορα. Αλλά όταν λάβει κωδικοποιημένες πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας του μπορεί να μην ήταν ατύχημα, ο Μπεν επιστρέφει στον σκοτεινό υπόκοσμο της ανατολικής Ευρώπης.

Εκεί ενώνει τις δυνάμεις του με έναν πρώην αντίπαλο για να αποκαλύψει τη συνομωσία που μπορεί να ανατρέψει όλα όσα νόμιζε ότι γνώριζε για τη γυναίκα του και την Υπηρεσία στην οποία εργάστηκε για πάνω από 20 χρόνια.

Σχετικά με την ταινία

Ο Τζέσι Βι. Τζόνσον (Avengement) σκηνοθετεί μία καταιγιστική ταινία δράσης με γερές δόσεις αδρεναλίνης, εντυπωσιακές επικίνδυνες σκηνές -εκτελεσμένες σε μεγάλο ποσοστό από τους μάχιμους πρωταγωνιστές- και  πολλές ανατροπές. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Όλγκα Κουριλένκο και Άλεξ Πέτιφερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟμαδική θεραπεία12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Chief of Station
Σκηνοθεσία: Τζέσι Β. Τζόνσον
Σενάριο: Τζορζτ Μαχαφέι

Παίζουν: Νικ Μοράν, Τζέιμς Φόλκνερ, Άλεξ Πέτιφερ, Όλγκα Κουριλένκο, Ντάνιελ Μπέρναρντ, Κρις Πετρόβσκι, Νίνα Μπέργκμαν, Λαετίσια Έιντο, Άαρον Έκχαρτ

Διάρκεια: 97'
Χώρα: ΗΠΑ
Έτος: 2024

Διανομή: Tanweer
Περισσότερα από CINEMA