MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: Μουσική, τέχνη, αθλητισμός σε ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια στο ΑΣΟ Παμίσου

Το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει, στον Πολυχώρο ΑΣΟ Παμίσου, με ακόμα περισσότερη ενέργεια, μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις.

Monopoli Team

Το δημοφιλές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για την 14η συνεχή χρονιά, διατηρώντας τη φήμη του ως το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Φέτος, το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον όμορφο πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου, δίπλα ακριβώς στο γραφικό φράγμα Παμίσου, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου.

Με την υποστήριξη αξιόλογων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή φέτος συγκαταλέγονται οι:

ANSER · Εθισμος · ΘΡΑΞ ΠΑΝΞ · Ιουλία Καραπατάκη · Πέτρος Μάλαμας · Βασίλης Παπακωνσταντίνου · Παύλος Παυλίδης · Μαρίνα Σπανού · Γιώργος και Νίκος Στρατάκης · Γιάννης Χαρούλης

Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως δραστηριότητες στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, ολοήμερα πάρτι, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας και ανακαλύψτε τη μαγεία της μουσικής και της τέχνης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα ανα ημέρα

Παρασκευή 26 Ιουλίου

ΘΡΑΞ ΠΑΝΞ
Πέτρος Μάλαμας
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Παύλος Παυλίδης

Σάββατο 27 Ιουλίου

ANSER
Ιουλία Καραπατάκη
Γιώργος και Νίκος Στρατάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ44ο River Party: Μαρίνα Σάττι, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας και πολλοί άλλοι στο Νεστόριο Καστοριάς12.09.2018

Κυριακή 28 Ιουλίου

Εθισμός
Μαρίνα Σπανού
Γιάννης Χαρούλης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση: more.com

Φυσικά Σημεία Προπώλησης στην Καλαμάτα:

  • Σημείο 1: Marina Garden Bistro – Σαλαμίνος 8, Καλαμάτα
  • Σημείο 2: Βιβλιοπωλείο book store Κονταργύρη – Πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα
Περισσότερα από Εκδηλώσεις