MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
07
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιάννης Μπέζος: “Η κωμωδία αν δεν ενοχλήσει, δεν έχει νόημα” (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μίλησέ μου” βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τη θεατρική κωμωδία, αλλά και για την ελληνική τηλεόραση σήμερα.

Monopoli Team

Στην εκπομπή “Μίλησέ μου” παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Κουβαρά για τον ρόλο της κωμωδίας σήμερα και την κατάσταση που επικρατεί κατά τη γνώμη του στην ελληνική τηλεόραση. Ο ηθοποιός, που φέτος σκηνοθετεί τον Δον Κιχώτη, τόνισε: “Οι συγγραφείς σήμερα λένε ‘δεν θα γράψουμε αυτό γιατί θα ενοχλήσει. Η κωμωδία αν δεν ενοχλήσει, δεν έχει νόημα. Θέλουμε συγγραφείς που να μη φοβούνται. Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε σήμερα κωμωδίες είναι η πολιτική ορθότητα”. 

“Η κωμωδία είναι εξ αντανακλάσεως, δηλαδή θα γελάσουν οι θεατές με κάτι που δεν γελάει η σκηνή, γελούν με τα πάθη μας. Αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του ηθοποιού στη ζωή ενδεχομένως, ούτε είναι δεδομένα αυτά τα πράγματα. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πολύ εξωστρεφής στη ζωή του και να είναι εξαιρετικός και στην κωμωδία ή αν θέλετε και στην τραγωδία. Ή από την άλλη δεν είναι υποχρεωτικό να γελάμε σαν χαζοί από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως συνηθίζει η ελληνική τηλεόραση, η οποία έχει γίνει ένα πρωινό αφρόλουτρο, που δεν αποκαλύπτει πια τίποτα”, είπε ακόμη ο ηθοποιός σε αιχμηρό τόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔον Κιχώτης, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Αυτό που με ενοχλεί είναι η ανοησία. Μιλώ για τις εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει. Οι σειρές από την άλλη είναι θα έλεγα αρκετά αναβαθμισμένες. Κι αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και στην τηλεόραση και στους δημιουργούς και στο κοινό που τις ακολουθεί” ανέφερε ωστόσο για τη μυθοπλασία.

Περισσότερα από ShowBiz