MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πέντε ταράτσες για μια δροσερή έξοδο στην Αθήνα

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πιάσουμε τις ταράτσες. Εκεί θα πιούμε το ποτό μας, θα φάμε νόστιμα πιάτα, θα απολαύσουμε τη θέα του ηλιοβασιλέματος – και αν είμαστε και λίγο τυχεροί, θα δροσιστούμε κιόλας λίγο.

Μαριαλενα Μάλλιου | 20.07.2024

Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα, όταν έρχεται το καλοκαίρι, είναι να κάνουμε τις βόλτες μας στα αθηναϊκά roofs, να χαζεύουμε την πόλη από ψηλά και να απολαμβάνουμε το ποτό ή το φαγητό μας με θέα το ηλιοβασίλεμα. Τώρα, λοιπόν, που η ζέστη έχει πιάσει για τα καλά, έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε για 5 αγαπημένες ταράτσες στην Αθήνα – στο κέντρο αλλά και πέραν αυτού – που είναι έτοιμες να υποδεχθούν τις καλοκαιρινές μας εξόδους , να μας προσφέρουν κάποια από τα ωραιότερα απογεύματα (και όχι μόνο) του καλοκαιριού και να μας χαρίσουν στιγμές δροσιάς στην πόλη.

Bios Athens

Ξεκινάμε με το Bios και την ταράτσα του, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη. Για όσους δεν το γνωρίζετε, στον πολυχώρο τέχνης Bios, από το απόγευμα και μετά, λειτουργεί ένα από τα ομορφότερα roofs του κέντρου. Αντί για καρέκλες έχει μικρές ξαπλώστρες και σε ένα πάρα πολύ χαλαρό κλίμα, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με θέα το ηλιοβασίλεμα ή τον φωτισμένο Παρθενώνα.
Διεύθυνση: Πειραιώς 84, Αθήνα 10435
Τηλέφωνο: 2103425335

Π55

Το Π55 μας συστήθηκε πριν λίγο καιρό και έχει ήδη κλέψει τις καρδιές μας για πολλούς-πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς -τον οποίο, τώρα που είναι καλοκαίρι, θα εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο- είναι το υπέροχο roof του, Σαπφώ, με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Στον χώρο, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την αρχαία Ελλάδα, με μία μινιμαλιστική αισθητική και την ελιά και το υδάτινο στοιχείο να κυριαρχούν, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας, ενώ λαμβάνουν χώρα και διάφορα events.
Διεύθυνση: Πλαταιών 55, Αθήνα 10435
Τηλέφωνο: 2105225555

2h Rooftop Restaurant

Το Ergon Bakehouse το γνωρίζουμε ήδη, αφού πριν λίγο καιρό άνοιξε στην Αθήνα και έγινε το talk-of-the-town spot της πόλης. Ξέρατε, όμως, ότι στο μαγαζί θα βρείτε και roof; Το 2h Rooftop Restaurant είναι το απόλυτο σημείο για να απολαύσεις την πίτσα σου, αλλά και γενικότερα το γεύμα σου, ανάμεσα στις στέγες του κέντρου της πόλης. Με έναν ανάλαφρο αέρα, που θυμίζει εξοχή και φανταστικό φαγητό, το 2h Rooftop είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για φέτος το καλοκαίρι.
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 27, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2160006770

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Άλιμο μέχρι τον Πειραιά: 5 πισίνες για καλοκαιρινές βουτιές12.09.2018

Olive Garden

Σε ξεκάθαρο mood για καλό φαγητό τώρα, παραμένουμε στο κέντρο της πόλης και πάμε στο Olive Garden, που με τον minimal αέρα του και τις πεντανόστιμες γευστικές του προτάσεις μας περιμένει καθημερινά από τις 11:00 το πρωί, μέχρι τις 12:00 το βράδυ. Στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Titania Hotel, στην Πανεπιστημίου, θα απολαύσετε -εκτός από την υπέροχη θέα- και μία ποικιλία από πολύ ενδιαφέροντα πιάτα, από το πρωί, με πρωινό και καφέ, μέχρι το βράδυ, με το δείπνο και το ποτό σας.
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 10678
Τηλέφωνο: 2103326260

Jasmine Skylounge
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jasmine Skylounge Kifisia (@jasmine.skylounge)

Και από το κέντρο, μεταφερόμαστε στα βόρεια και, πιο συγκεκριμένα, στην Κηφισιά, με ακόμα ένα υπέροχο roof. Το Jasmine Skylounge, έρχεται φέτος με ανανεωμένη διάθεση και ολοκαίνουργιες προτάσεις. Στο μαγαζί θα βρείτε τόσο επιλογές φαγητού, με ένα to share μενού, όσο και ποτό, με διάφορα cocktails και ιδιαίτερες προτάσεις. Από τις 5 και μετά, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας ή το ποτό σας, σε έναν φανταστικό, elegant χώρο, με boho στοιχεία και μία υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 232 & Κασσαβέτη, Κηφισιά 14562
Τηλέφωνο: 2108015054

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση