MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Απόδραση στην Εύβοια: 5 παραλίες με απόκοσμα νερά που θυμίζουν Χαβάη

Όλοι ξέρουμε πως η Εύβοια είναι πάντα μια καλή επιλογή για σύντομες αποδράσεις.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Το ημερολόγιο γράφει 22 Ιουλίου. Εάν έχεις φύγει διακοπές, είσαι από τους τυχερούς και τώρα λογικά θα κάνεις της απλωτές σου σε κάποια γαλαζοπράσινη ακτή στην Ελλάδα. Εάν, είσαι από αυτούς που ψήνονται ακόμα στην Αθήνα, τότε σου αξίζει να πας μια μονοήμερη εκδρομή στην Εύβοια. Να νιώσεις πως είσαι για λίγο σε νησί βρε παιδί μου.

Όλοι ξέρουμε πως η Εύβοια είναι πάντα μια καλή επιλογή για σύντομες αποδράσεις το ΣΚ. Οι περισσότερες παραλίες της είναι σχετικά κοντά, όλες τους με χρυσή άμμο και γαλάζια νερά, άλλες με περισσότερο κόσμο και οργανωμένες, άλλες ήσυχες (εάν μπορούμε να το πούμε, πλέον) και απομονωμένες. Στην Εύβοια, βρίσκεις τα πάντα, όπως καταλαβαίνεις.

Και για να μην ψάχνεις, εμείς κάναμε τη δουλειά για σένα και συγκεντρώσαμε 5 από τις πιο όμορφες παραλίες της, που θυμίζουν Χαβάη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο: Γιορτή της μουσικής και του χορού στη Βόρεια Εύβοια με τον Θοδωρή Κοτονιά και το Σύνολο «Ιωνία»12.09.2018

Θαψά
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @evia_aerial

Πήγα πέρυσι πρώτη φορά και δεν ξέρω πώς ακριβώς να περιγράψω τη συγκεκριμένη παραλία. Σοκαριστικά όμορφη; Ίσως. Η παραλία Θαψά, στην Εύβοια, η παραλία που πριν λίγες μέρες έκανε τον γύρο του διαδικτύου καθώς «βούλιαξε» από σκηνές, είναι απλώς ένα όνειρο. Οι αναφορές σε «γαλάζια λίμνη» δεν είναι καθόλου τυχαίες, αφού φτάνοντας εκεί θα δεις απόκοσμα νερά. Η συγκεκριμένη παραλία, είναι στο κεντρικό τμήμα της ανατολικής Εύβοιας, στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης.

Αλμυρίχι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @evia_aerial

Εγώ, τη βλέπω παντού στο TikTok, δεν ξέρω για σένα. Για πολλούς, είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες στην Εύβοια, και το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε να βρει κανείς, είναι πως είναι μικρή σε έκταση. Η παραλία Αλμυρίχι, είναι ένα «διαμάντι» με γαλάζια νερά, όπως είναι και οι περισσότερες παραλίες του Αιγαίου. Είναι αμμώδης, με μικρά βότσαλα και η τέλεια επιλογή για μια μονοήμερη το Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί