MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Οι ταινίες που δεν θες να χάσεις αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

H ταινία που σηματοδότησε την επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί στις περιπέτειες, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σ’ ένα δράμα ενηλικίωσης, μια από τις πιο γνωστές ταινίες επιστημονικής φαντασίας με τον Γουίλ Σμιθ, μια αισθηματική ταινία με τη Σάντρα Μπούλοκ αλλά και ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ – Όσα θα δούμε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα (22-26/07).

Monopoli Team

Ένα Όμορφο Πρωινό, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Δευτέρα 22/07 στις 22:45

Σκηνοθεσία: Μία Χάνσεν-Λοβ, Ηθοποιοί: Λέα Σεϊντού,Πασκάλ Γκρεγκορί,Μελβίλ Πουπό

Μια νεαρή γυναίκα μεγαλώνει μόνη της την οκτάχρονη κόρη της, ενώ παράλληλα αναζητά την κατάλληλη φροντίδα για τον άρρωστο πατέρα της. Κι ενώ παλεύει να βρει την ισορροπία στη ζωή της, θα επανασυνδεθεί με έναν παλιό φίλο της.

Η Γυναίκα με τη Μερσεντές – Μόκα, στην ΕΡΤ2, Τρίτη 23/07 στις 21:00


Σκηνοθεσία: Φρεντερίκ Μερμού, Hθοποιοί: Εμανουέλ Ντεβός, Ναταλί Μπάιγ, Νταβίντ Κλαβέλ, Ντιάν Ρουσέλ, Σάμιουελ Λαμπάρτ

Η Ντιάν, καταβεβλημένη από τη θλίψη και απελπισμένη για απαντήσεις, ταξιδεύει στο Εβιάν για να βρει τη Μερσεντές χρώματος μόκα που πιστεύει ότι σκότωσε τον γιο της σε ατύχημα με εγκατάλειψη.

Εκεί, εντοπίζει τη Μαρλέν, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου ομορφιάς και ιδιοκτήτρια του οχήματος. Προκειμένου να την πλησιάσει, η Ντιάν προσποιείται ότι είναι πιθανός αγοραστής του αυτοκινήτου, αλλά ο δρόμος της εκδίκησης είναι πιο βασανιστικός και περίπλοκος απ’ ό,τι φαίνεται.

Διασκευασμένο από το μπεστ σέλερ της Tatiana de Rosnay, το Mόκα είναι ένα κυκλοθυμικό, καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ.

Χιντάλγκο – Καλπάζοντας στην Έρημο, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 23/07 στις 21:00


Σκηνοθεσία: Τζο Τζόνστον, Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Ομάρ Σαρίφ, Ζουλέικα Ρόμπινσον

Η ιστορία του αναβάτη Χόπκινς και του αλόγου του, που έπειτα από πρόσκληση ενός σεΐχη συμμετείχαν στην πιο σκληρή κούρσα αντοχής στην αραβική έρημο, αποδεικνύοντας ότι η αποφασιστικότητα και η επιμονή δεν είναι προνόμιο των λίγων.

The Fabelmans, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τρίτη 23/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς, Γκάμπριελ ΛαΜπέλ, Σεθ Ρόγκεν

Μεγαλώνοντας στις Η.Π.Α. της δεκαετίας του ’50, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει τη μαγεία του σινεμά… ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπος με τις σκληρές αλήθειες που κρύβει η οικογένειά του. Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ.

The glorias, στην ΕΡΤ2, Τετάρτη 24/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τζούλι Τέιμορ, Ηθοποιοί: Τζούλιαν Μουρ, Γκλόρια Στάινεμ, Αλίσια Βικάντερ, Λούλου Γουίλσον, Μπέτι Μίντλερ, Τζανέλ Μονά, Ράιαν Κίρα Αρμστρονγκ

Η δημοσιογράφος, αγωνίστρια και φεμινίστρια Γκλόρια Στάινεμ είναι μια ανεξίτηλη εικόνα, γνωστή για τον κοσμογονικό ακτιβισμό της, την καθοδήγησή της στο επαναστατικό γυναικείο κίνημα και το συγγραφικό της έργο που έχει επηρεάσει γενιές και γενιές.

Σε αυτή τη μη παραδοσιακή βιογραφική ταινία, με φόντο ένα μοναχικό λεωφορείο σε έναν ανοιχτό αυτοκινητόδρομο, πέντε Γκλόριες παρακολουθούν τη σημαίνουσα πορεία της Στάινεμ προς την ανάδειξη – από την εποχή που ζούσε στην Ινδία ως νεαρή γυναίκα, μέχρι την ίδρυση του περιοδικού Ms. στη Νέα Υόρκη, και το ρόλο της στην άνοδο του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών τη δεκαετία του 1960 και όχι μόνο.

Αγώνες – Από τον μύθο στην αναβίωση, στην ΕΡΤ2, Πέμπτη 25/07 στις 20:00

Σενάριο- Δημιουργία: Κατερίνα Αναστασοπούλου

Η ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και η αναβίωσή τους στη σύγχρονη εποχή ζωντανεύουν με κινηματογραφική ματιά στο ντοκιμαντέρ παραγωγής ΕΡΤ.

Η ταινία ντοκιμαντέρ «Αγώνες» από το μύθο στην αναβίωση, αναδεικνύει μέσα από την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό τις ολυμπιακές, πανανθρώπινες αξίες που γεννήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία και οδήγησαν στην ιδέα της αναβίωσης. Καταγράφει άγνωστες πτυχές της ολυμπιακής ιστορίας που συνδέονται με την Ελληνική και τη Γαλλική Επανάσταση και αποκαλύπτει τους ιδρυτές των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ντοκιμαντέρ είναι μία παραγωγή της ΕΡΤ με γυρίσματα σε εμβληματικά σημεία τεσσάρων πόλεων: Αρχαία Ολυμπία, Αθήνα, Παρίσι και Βιέννη. Μουσικά ντοκουμέντα από παρτιτούρες του 19ου αιώνα ενορχηστρώθηκαν και ηχογραφήθηκαν ειδικά για το ντοκιμαντέρ από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Τη μουσική υπογράφει ο διακεκριμένος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού σε αριθμούς – Ολυμπιακά αγωνίσματα θα προβληθούν για πρώτη φορά σε σινεμά12.09.2018

Αυτοί Που Εύχονται Τον Θάνατο Μου (Those Who Wish Me Dead), στο STAR, Πέμπτη 25/07 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν, Παίζουν: Αντζελίνα Τζολί, Νίκολας Χουλτ, Φιν Λιτλ, Τζον Μπερνθάλ. Σκηνοθεσία: Τέιλορ Σέρινταν

Η Χάνα, μία αλεξιπτωτίστρια δασοπυροσβέστρια, προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σώσει τρεις ζωές από τη φωτιά και βρίσκει παρηγοριά στον πόνο, που η ίδια προκαλεί στον εαυτό της. Όταν, όμως, εμφανίζεται ξαφνικά ο Κόλιν, ένας έφηβος μέσα στα αίματα, που καταδιώκεται από ένοπλους δράστες, ξέρει πως πρέπει να τον προστατέψει και να διασχίσει μαζί του χιλιόμετρα στο πυκνό δάσος. Αντιμέτωποι με φονικές καταιγίδες, που τρομάζουν ακόμα και την εκπαιδευμένη Χάνα, δεν έχουν ιδέα τι άλλο τους περιμένει, καθώς οι δύο αδίστακτοι εκτελεστές είναι στα ίχνη του Κόνορ, ενώ μία ανελέητη πυρκαγιά θα μαίνεται. Παγιδευμένοι ανάμεσα στα δύο δεινά, πώς θα μπορέσει η Χάνα να σώσει τον Κόνορ, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό;

Ημέρα Ανεξαρτησίας, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 25/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ, Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μπιλ Πούλμαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ

Οι εξωγήινοι έρχονται… με σκοπό να κατακτήσουν τη Γη. Αντιμέτωπη με ασύλληπτα προηγμένη τεχνολογία, η ανθρωπότητα έχει μόνο ένα όπλο απέναντι στον αδίστακτο εισβολέα: τη θέλησή της να επιβιώσει. Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Έρωτας δίχως παρόν (The Lake House), στο OPEN, Παρασκευή 26/07 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Αγκρέστι, Hθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Κιάνου Ριβς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Ντίλαν Γουολς

Η Δρ. Κέιτ Φόρστερ και ο αρχιτέκτονας Άλεξ Γουάιλερ θα βρεθούν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες να μένουν στο ίδιο σπίτι, όμως σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Μέσω ενός αινιγματικού κουτιού αλληλογραφίας επικοινωνούν μεταξύ με επιστολές. Καθώς όμως η επικοινωνία τους εξελίσσεται σε ένα φλογερό έρωτα, το ερώτημα αν θα καταφέρουν να σπάσουν το φράγμα του χρόνου για να συναντηθούν γίνεται όλο και πιο έντονο.

Τέσσερις κόρες, στο στο COSMOTE CINEMA 2HD, Παρασκευή 26/07 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Καουτέρ Μπεν Ανιά , Ηθοποιοί: Όλφα Χαμρουνί,Εγιά Σικαουί,Ταϊσίρ Σικαουί

Doc o’Clock. Η ζωή μιας Τυνήσιας μητέρας τεσσάρων κοριτσιών ανατρέπεται όταν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της εξαφανίζονται ξαφνικά για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος. Τι τις ώθησε σε μια τόσο παράτολμη απόφαση; Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το «Vertigo» και οι άλλοι…12.09.2018

Περισσότερα από Cine News