MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Διπλή διάκριση των Marks & Spencer στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2024

Με δύο bronze βραβεία διακρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Marks & Spencer στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2024, επιβεβαιώνοντας τις δεσμεύσεις της εταιρείας για ένα συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.

Οι εικονιζόμενοι από τα αριστερά προς τα δεξιά: Πολίνα Κουράκου - HR Manager, Γιώργος Κυνηγόπουλος - HR Business Partner, Κρυσταλένα Μουρατίδου - HR Admin, Βάγια Μπλιούμη - L&D Specialist, Δήμητρα Ζυμχερή - Customer Assistant/Store Coach, Γιώργος Μαυρικάκης - HR Business Partner, Μαριλένα Αντωνάκη - Store Manager, Μαριάνθη Δαλδάκη - Comp&Ben Manager, Μαρία Παναγιωτίδου - Customer Assistant
Monopoli Team

Συγκεκριμένα, η εταιρεία απέσπασε τα βραβεία στην κατηγορία Retail για την συνολική στρατηγική Diversity, Equity & Inclusion για το έτος 2024, ενώ το δεύτερο στην κατηγορία Disabilities / Chronic Diseases για τις ολοκληρωμένες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο εσωτερικό κοινό για τη συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα.

«Η διπλή αυτή διάκριση στα φετινά βραβεία Diversity, Equity & Inclusion είναι για τη Marks & Spencer η μεγαλύτερη απόδειξη μιας συνεχούς προσπάθειας για ένα συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα αποτελεί και δέσμευσή μας για να βάλουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ώστε οι άνθρωποί μας να συνεχίσουν να εκφράζονται ελεύθερα και να νιώθουν δημιουργικοί σε ένα περιβάλλον χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις. Στα Marks & Spencer, η εταιρεία είναι οι άνθρωποί μας. Οι άνθρωποί μας είναι αυτοί που μας πάνε μπροστά», σημείωσε η Anita Sabarwal, Country Manager των M&S Greece.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSummer by Sienna: Τα Marks and Spencer ανακοινώνουν αποκλειστική συνεργασία με τη Sienna Miller12.09.2018

Η ενίσχυση της κουλτούρας της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των Marks & Spencer τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Τα Marks & Spencer Greece έχουν πραγματοποιήσει σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των εργαζομένων προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Marks & Spencer επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις