MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

5 spots στην Αθήνα για να πιεις Aperol… αλά ιταλικά

Αφού έχουμε ξεμείνει στην πρωτεύουσα, τουλάχιστον ας περνάμε τα απογεύματά μας με δροσερά Aperol.

Πηγή: @drupes/Instagram
Monopoli Team

Όσο και να αγαπάμε το καλοκαίρι, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως στην Αθήνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν η καλοκαιρινή άδεια αργεί και το Instagram φροντίζει να μας το υπενθυμίζει κάθε φορά που το ανοίγουμε. Είναι η περίοδος που είναι γεμάτο με αναρτήσεις από νησιά και γαλαζοπράσινα νερά. Γι’αυτό, λοιπόν, τι ζητάμε; Να πηγαίνουμε για ένα απεριτίβο μετά τη δουλειά, το γνωστό και αγαπημένο #afterworkdrink, και να νομίζουμε για λίγο πως κάνουμε διακοπές στην Ιταλία και πίνουμε Aperol στην Piazza di Spagna.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν το Aperol για Θεό τους το καλοκαίρι, και το παραγγέλνουν παντού, τότε παρακάτω θα διαβάσεις πού θα πιείς το καλύτερο στην Αθήνα. Γιατί ναι, το Aperol δεν είναι παντού το ίδιο, εξού και πολλά μαγαζιά στην πόλη, τα τελευταία χρόνια, έχουν δώσει αρκετή έμφαση σε αυτό το πικρό απεριτίφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑClubbing στην Αθήνα: Το καλοκαιρινό nightlife της πόλης12.09.2018

Πού θα πιείς το καλύτερο Aperol στην Αθήνα

Στο Drupes στο Κουκάκι

Ξεκινάω με το αγαπημένο μου στέκι, το Drupes. Βρίσκεται στο Κουκάκι, αλλά η όλη ατμόσφαιρα φέρνει άρωμα Βερόνας. Το Drupes είναι διάσημο για δύο πράγματα: Για την εκλεκτή λίστα κρασιών και το Aperol του. Βέβαια, θέλω να σου πω ότι εδώ θα ανακαλύψεις και σπέσιαλ τυριά, οπότε θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο. Αλλά με απόλυτη σιγουριά, ναι, έχει το καλύτερο Aperol. Αν εργάζεσαι στο κέντρο, τότε πρέπει να το επισκεφθείς μετά τη δουλειά.

Στο Felicita στο Ρουφ

Το προηγούμενο καλοκαίρι ήρθε στη ζωή μας το Felicita, το οποίο εκτός από το γνωστό τραγούδι του Al Bano με τη Romina Power, παραπέμπει πλέον σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια στην Αθήνα για Aperol, αλλά για απεριτίβο γενικότερα. Ένα μπαρ που «σηκώνει» την κουβέντα, άρα και ιδανική πρόταση για αποσυμπίεση της ημέρας.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Γεύση