MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Celine Dion στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Το ποσό που θα λάβει για ένα τραγούδι

Η Celine Dion επιστρέφει στη σκηνή και η πρώτη εμφάνισή της θα γίνει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πηγή: Splash by Ideal Image
Monopoli Team

Η Σελίν Ντιόν βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως διέρρευσε στον τύπο, όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης την Παρασκευή (26/07), κάνοντάς την ακόμα πιο λαμπερή. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, θα ερμηνεύσει ένα – και μόνο – τραγούδι, για το οποίο, βέβαια, θα πληρωθεί αδρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟλυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024»: Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός έρχεται στην ΕΡΤ12.09.2018

Σύμφωνα με το TMZ, η Σελίν Ντιόν θα λάβει το ποσό των 2.000.000 δολαρίων για την ολιγόλεπτη εμφάνισή της. Μπορεί επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της διοργάνωσης να μην έχει υπάρξει προς το παρόν, ωστόσο η τραγουδίστρια εθεάθη στους δρόμους του Παρισιού, λίγο μετά την άφιξή της στην Πόλη του Φωτός.

Επιλέγοντας ένα μαύρο κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο, έχοντας τα μαλλιά της αλογοουρά και φορώντας ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, η τραγουδίστρια έγινε σχεδόν αμέσως αντιληπτή από τους fans της. Η ίδια ήταν χαμογελαστή και τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την τραγουδίστρια, αν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο εκείνη παρέμεινε σιωπηλή, θέλοντας να κρατήσει την εμφάνισή της έκπληξη. Να θυμίσουμε πως αυτή η εμφάνιση είναι η πρώτη μετά από πολύ καιρό για τη Σελίν Ντιόν. Από τον Δεκέμβριο του 2022 – που ανακοίνωσε την ακύρωση της περιοδείας της – έχει αποσυρθεί λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω»: Συγκλονίζει στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz