MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Σου αρέσει το γάλα; Η ανάμειξη αυτών των συστατικών μπορεί να ενισχύσει τα οφέλη του

Εάν προσθέσετε τα παρακάτω συστατικά στο γάλα σας μπορεί να το μετατρέψετε από ένα απλό ρόφημα σε μια θρεπτική μονάδα παραγωγής ενέργειας που μπορεί να ενισχύσει την υγεία σας.

Πηγή: Pexels
Monopoli Team

Το γάλα είναι πλούσιο σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο, πρωτεΐνη και βιταμίνη D. Αλλά ας το παραδεχτούμε, το απλό γάλα μπορεί μερικές φορές να γίνει βαρετό αλλά και να χρειάζεται ένα επιπλέον θρεπτικό βοήθημα.

Τα καλά νέα είναι ότι εάν προσθέσετε τα παρακάτω συστατικά θα μετατρέψετε το γάλα σας σε μια διατροφική δύναμη, ενισχύοντας τη γεύση και τα οφέλη για την υγεία ταυτόχρονα. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να το πετύχετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγωμένη κρέμα μπανάνας με μπισκότα και καρύδα που φτιάχνεται στο λεπτό12.09.2018

Μέλι

Αυτό το φυσικό γλυκαντικό προσθέτει μια νότα γλυκύτητας ενώ προσφέρει πιθανές αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιδιώξτε το ωμό μέλι για τα περισσότερα οφέλη για την υγεία και θυμηθείτε να το ανακατεύετε αφού κρυώσει ελαφρά το γάλα για να διατηρήσετε αυτά τα οφέλη.

Φρούτα

Τα ανάμεικτα φρούτα όπως τα μούρα, οι μπανάνες ή τα μάνγκο δημιουργούν μια νόστιμη και θρεπτική βάση για smoothie. Όχι μόνο προσθέτουν γλυκύτητα και ζωηρά χρώματα, αλλά είναι επίσης πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔροσερό και light γλυκό με γιαούρτι – με δύο μόνο υλικά!12.09.2018

Μπαχαρικά

Μην υποτιμάτε τη δύναμη των μπαχαρικών. Μια δόση κανέλας προσθέτει μια ανακουφιστική γεύση και επίσης έχει πιθανά οφέλη για την υγεία, όπως ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το μοσχοκάρυδο, το κάρδαμο ή ακόμα και μια νότα εκχυλίσματος βανίλιας μπορούν επίσης να προσφέρουν γεύση και πολλαπλά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Διατροφή