MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Κώστας Μπερικόπουλος για Maestro: «Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, αλλά κυρίως αυτό έχει πολλή δουλειά» (vid)

Στο πλατό του «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε ο Κώστας Μπερικόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο Maestro, καθώς και πώς αυτή η δημοσιότητα της τηλεόρασης έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του.

Monopoli Team

Ο ηθοποιός μιλώντας στην Αθηναΐδα Νέγκα εξομολογήθηκε: “Δεν είμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος όσο φαίνομαι. Υστερία δεν έχω, αλλά είμαι αρκετά νευρικός. Ο θυμός μου τις περισσότερες φορές βγαίνει όταν οδηγώ, όπως και σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω ότι γι’ αυτό ευθύνεται το ότι δυσκολευόμαστε να ζήσουμε κανονικά και το βλέπουμε όταν οδηγούμε αυτό, γιατί στο τιμόνι ο καθένας μας είναι στον κόσμο του”.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τον χαρακτήρα του: Είμαι ειλικρινής και ανοιχτός, δεν έχω να κρύψω τίποτα, και στον τρόπο που ζω και στον τρόπο που συμπεριφέρομαι. Αλλά κρατάω κάποια πράγματα για μένα, όχι μυστικά, απλά δεν θέλω να τα μοιραστώ”. 

Στη συνέχεια ο Κώστας Μπερικόπουλος σχολίασε το αν η ζωή του έχει αλλάξει έπειτα από τη συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές επιτυχίες. “Η μεγαλύτερη δημοσιότητα που έχω λάβει λόγω της συμμετοχής μου στο ‘Maestro‘ και στο ‘Αυτή η νύχτα μένει‘, δεν έχει φτάσει σε σημείο να ενοχλεί την καθημερινότητά μου. Το μόνο διαφορετικό είναι ότι σε σταματάνε, σε ρωτάνε για κάποιο σπόιλερ και λοιπά. Αυτό που έχει αλλάξει μέσα μου και μου αρέσει είναι ότι και στις μέχρι τώρα δουλειές του θεάτρου και στη δουλειά της τηλεόρασης πέρασα πάρα πολύ ωραία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: «Θα δούμε πολλά στοιχεία του Δημοσθένη, κυρίως στην τρίτη σεζόν»12.09.2018

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τέλος στη συνολική εμπειρία που αποκόμισε από το ‘Maestro’. “Συζητούσαμε με συναδέλφους και λέγαμε ‘πότε θα μας τύχει πάλι;’. Γιατί περί τύχης πρόκειται το να βρεθείς μέσα σε μια τόσο πολύ όμορφη παραγωγή. Κι όταν λέω όμορφη εννοώ τα πάντα. Ξεκινάω από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη γιατί αυτός είναι τα πάντα, αυτός γράφει, αυτός σκηνοθετεί, παίζει, καθοδηγεί τους ηθοποιούς, είναι στην παραγωγή. Χρεώνεται λοιπόν όλο αυτό σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο και του χρεώνεται και η σύνθεση των ηθοποιών και του συνεργείου, που είναι εξαιρετική.”

“Στα γυρίσματα περνάμε πολύ ωραία, υπάρχει χιούμορ, αλλά κυρίως έχει πολλή δουλειά”, σημείωσε ακόμη ο Κώστας Μπερικόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτεφανία Γουλιώτη: Μου έχουν προτείνει όλων των ειδών τις πολιτικές θέσεις12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz