MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κραυγή Σιωπής: Ένα αγωνιώδες θρίλερ για τη σύγχρονη εποχή μας έρχεται στις αίθουσες – Δείτε το νέο τρέιλερ

Από την Blumhouse έρχεται ένα έντονο, αγωνιώδες θρίλερ για τη σύγχρονη εποχή μας, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με BAFTA, Τζέιμς ΜακΑβόι.

Monopoli Team

Όταν μία οικογένεια Αμερικανών προσκαλείται να περάσει το Σαββατοκύριακο στο ειδυλλιακό εξοχικό μίας γοητευτικής οικογένειας Βρετανών, με τους οποίους έγιναν φίλοι στις διακοπές, αυτό που ξεκινάει σαν μία ονειρική απόδραση σύντομα παρεκτρέπεται και εξελίσσεται σε έναν διαταραγμένο, ψυχολογικό εφιάλτη.

Από την Blumhouse που έχει παρουσιάσει ταινίες όπως το Νεκρό τηλέφωνο, Τρέξε! και Ο αόρατος άνθρωπος, έρχεται ένα έντονο, αγωνιώδες θρίλερ για τη σύγχρονη εποχή μας, με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με BAFTA, Τζέιμς ΜακΑβόι (Διχασμένος, Glass) σε μία καθηλωτική ερμηνεία ως έναν χαρισματικό οικοδεσπότη και κυρίαρχο αρσενικό του οποίου η φορτική φιλοξενία καλύπτει ένα ανομολόγητο σκοτάδι.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μακένζι Ντέιβις (Εξολοθρευτής: Σκοτεινό πεπρωμένο, Halt and Catch Fire) και ο κάτοχος βραβείου SAG Σκουτ ΜακΝέρι (Επιχείρηση Αργώ, Ένα ήσυχο μέρος 2) στον ρόλο των Αμερικανών που μαζί με την 11χρονη κόρη τους Άγκνες (Άλιξ Γουέστ Λέφλερ, Η καλή νοσοκόμα, Ρίβερντεϊλ), ανταποκρίνονται στην πρόσκληση για ένα Σαββατοκύρικο στο εξοχικό του Πάντι (ΜακΑβόι) με τη σύζυγο του Κίρα (Άϊσλινγκ Φραντσόζι, Παιχνίδι του στέμματος, Η ώρα της πτώσης) με τον φευγάτο, μουγγό γιο τους Άντ (πρωτοεμφανιζόμενος Νταν Χαφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Disney+ αποκαλύπει το επίσημο πόστερ του τέταρτου κύκλου της πρωτότυπης σειράς «Only Murders in the Building»12.09.2018

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζέιμς Γουάτκινς, σεναριογράφου-σκηνοθέτη της Συμμορίας της λίμνης και της βραβευμένης ιστορίας με φαντάσματα Η γυναίκα με τα μαύρα, η ταινία βασίζεται στο σενάριο του επιτυχημένου δανέζικου θρίλερ του 2022 Κακές γλώσσες, σε σενάριο των Κρίστιαν και Μαντς Τάφντροπ. Η δανέζικη ταινία απέσπασε 11 υποψηφιότητες για τα βραβεία της Δανέζικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Την παραγωγή υπογράφουν οι Τζέισον Μπλαμ (Πέντε νύχτες στου Φρέντι, M3GAN), Πολ Ρίτσι (McMafia, The Ipcress File). Executive producers είναι οι Μπεατρίζ Σεκιέρα, Τζέικομπ Τζάρεκ και Κρίστιαν Τάφντροπ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές

Καστ:
Τζέιμς ΜακΑβόι, Μακένζι Ντέιβις, Άϊσλινγκ Φραντσόζι, Άλιξ Γουέστ Λέφλερ, Νταν Χαφ, Σκουτ ΜακΝέρι

Σενάριο/σκηνοθεσία:
Τζέιμς Γουάτκινς

Βασισμένο στο σενάριο των:
Κρίστιαν Τάφντροπ, Μαντς Τάφντροπ

Παραγωγοί:
Τζέισον Μπλαμ, Πολ Ρίτσι

Executive Producers:
Μπεατρίζ Σεκιέρα, Τζέικομπ Τζάρεκ, Κρίστιαν Τάφντροπ

Περισσότερα από Cine News