MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free City: Τι θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα;

Αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28/7), ακούμε τους Universe217 και τους Moonmoth στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, δίνουμε ραντεβού στο ΚΠΙΣΝ για τις αναμεταδόσεις των Ολυμπιακών Αγών20ων και άλλες παράλληλες δράσεις, πάμε θέατρο, παρακολουθούμε συζητήσεις και άλλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Moonmoth
Monopoli Team

1. “Ο Καραγκιόζης μάγειρας” στον Δήμο Περιστερίου

Φωτογραφία: Άλσος Περιστερίου

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται συναυλίες, αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες, ξεχωριστές μουσικοχορευτικές βραδιές, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2024, στο Άλσος Περιστερίου, στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών, καθώς και στις πλατείες της πόλης. Σήμερα, στο Άλσος Περιστερίου θα προβληθεί μια αγαπημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους: “Ο Καραγκιόζης μάγειρας” από το θέατρο σκιών «Σπυρόπουλου» – Θέατρο «Ελιά και Δάφνη».
Σάββατο 27 Ιουλίου στις 20:30
Άλσος Περιστερίου, Αγίου Βασιλείου 63, Περιστέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Νεφέλη Φασούλη στο ΠΛΥΦΑ12.09.2018

2. Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ μετατρέπεται σε ένα μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Μπορεί φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης να χτυπά στη Γαλλία, όμως όλες και όλοι μπορούν να πάρουν μια γεύση από τους 33ους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ. Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι Αγώνες θα μεταδίδονται από το πρωί σε οθόνη στο Park Kiosk, σε χώρο με σκιά, ενώ από τις 19:00 και μετά θα μεταδίδονται σε γιγαντοοθόνη στο Ξέφωτο. Αυτό το ΣΚ θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης με τον Καναδά στις 27 Ιουλίου, καθώς και τον αγώνα της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών με τη Ρουμανία. Μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι το Olympic Festival Art Zone, το Face Painting και το Εργαστήριο Ανακύκλωσης… με πετάλια.
Σάββατο 27 Ιουλίου και Κυριακή 28 Ιουλίου 
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Πάρκο), Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOlympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ: Το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων και δράσεων12.09.2018

3. Το Λεωφορείο του σπουδαίου Βούλγαρου συγγραφέα Stanislav Stratiev και η Λεπτή Λευκή Γραμμή της Κατερίνας Τσοπάνογλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Tο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανοίγει τις πόρτες του, για 6η χρονιά με το Πολυθεματικό δεκαπενθήμερο Φεστιβάλ Τέχνης – Σκέψης & Δημιουργίας Πάμε Πειραιά! Πάμε Δημοτικό; στους ανθρώπους της πόλης. Σήμερα, θα παρακολουθήσουμε το «Το Λεωφορείο » του σπουδαίου Βούλγαρου συγγραφέα Stanislav Stratiev από τη θεατρική ομάδα Ad Hoc του Τεχνοχώρου ΠΡΩ!ΔΕ!ΤΡΙ, μια κωμικοτραγική αλληγορία για την παθητική στάση του ανθρώπου απέναντι στην εξουσία. Αύριο, η Λεπτή Λευκή Γραμμή της Κατερίνας Τσοπάνογλου, με τον Νικόλα Βασιλειάδη και τη Νόνη Ζαννή εξιστορεί την πορεία ενός ζευγαριού, μετά τον εγκλεισμό του άνδρα σε ψυχιατρείο. Ένα φεστιβάλ γεμάτο παραστάσεις, performances, αναλόγια, διαλέξεις, χορό, μουσική, βιβλίο μας περιμένει στον Πειραιά.
Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουλίου στις 19:00
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρ. Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛυρική Σκηνή: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2024/25 στην Εναλλακτική Σκηνή12.09.2018

4. Κυριακάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική Δήμου Βριλησσίων

Μια σειρά ανοιχτών για το κοινό συναυλιών σε πλατείες και πάρκα των Βριλησσίων τις Κυριακές του Ιουλίου έχει ξεκινήσει η Φιλαρμονική του Δήμου. Υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Βασιάδη, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Βριλησσίων για τέσσερις Κυριακές πλημμυρίζει με μουσική και όμορφες στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και ψυχαγωγίας τις γειτονιές της πόλης μας. Από τους σαγηνευτικούς ρυθμούς της jazz, έως τις διαχρονικές μελωδίες της διεθνούς pop σκηνής, το πρόγραμμα των συναυλιών σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει μια αναζωογονητική μουσική ατμόσφαιρα.
Κυριακή 28 Ιουλίου στις 20:00
Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια

5. Universe217 και Moonmoth live στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Οι Universe217 και οι Moonmoth θα εμφανιστούν για μία μοναδική μουσική συνάντηση στον ανοιχτό χώρο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς. Τη Κυριακή 28 Ιουλίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στον σκληρό ήχο και τη σκοτεινή ονειρική ατμόσφαιρα, οι Moonmoth θα παρουσιάσουν τη γεμάτη περίεργους σκοτεινούς ήχους με συναισθηματικά interludes μουσική τους, που συνδυάζει το λυρισμό των διπλών γυναικείων φωνητικών και καλεί τον ακροατή προς ένα ηχητικό τόπο θυσίας και αναγέννησης. Αργότερα, οι experimental doomsters Universe217, που έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα στον χώρο του σκληρού ήχου, θα κλείσουν την τελευταία ημέρα του Festival Ρεματιάς με την εκρηκτική τους ενέργεια και τη δημιουργική τους παρουσία.
Κυριακή 28 Ιουλίου στις 21:00
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου, Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUniverse217 και Moonmoth live στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, με ελεύθερη είσοδο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις