MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αυτό το ΣΚ πάμε θάλασσα – Τρώμε και πίνουμε στα πιο ωραία spots πλάι στο κύμα

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού, και πάμε θάλασσα σε 5 must visit καλοκαιρινά μαγαζιά δίπλα στο κύμα!

Μαριαλενα Μάλλιου | 27.07.2024

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου και λίγο πριν μπούμε στον Αύγουστο, τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, εμείς πάμε θάλασσα! Σε απόλυτα καλοκαιρινό mood, λοιπόν, πάμε να επισκεφθούμε μαζί 5 μαγαζιά δίπλα στο κύμα, στα οποία μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό και το ποτό μας. Από το Πόρτο Ράφτη μέχρι τη Μαρίνα Φλοίσβου και από την Παραλιακή μέχρι την Σαλαμίνα, εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα ωραιότερα spots με θέα θάλασσα. Πάμε, λοιπόν, να τα εξερευνήσουμε μαζί!

MamaUmu
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MamaUmu (@mamaumu_)

Με θέα θάλασσα και φανταστικό φαγητό, το MamaUmu θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας summer spot. Ο χώρος είναι πανέμορφος με πολύ πράσινο και κάποιες πιο urban πινελιές, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα. Μάλιστα, το μαγαζί έχει τραπεζάκια και στην παραλία. Στο μαγαζί, το οποίο είναι self service, θα βρείτε ένα πολύ ποιοτικό street food, από burgers, club και bao buns, μέχρι και σουβλάκι και ποιοτικότατες πρώτες ύλες. Εμείς, βέβαια, ξετρελαθήκαμε με τους λουκουμάδες cherry bao buns, ένα πολύ ιδιαίτερο, ελαφρύ και καλοκαιρινό γλυκό, που μας έκλεψε την καρδιά και το οποίο προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Διεύθυνση:  Λεωφόρος Αυλακίου 48, Πόρτο Ράφτη 19023
Τηλέφωνο: 2299084544

Caretta Athens

Από το Πόρτο Ράφτη πάμε στη Γλυφάδα και σε ένα all day beach bar restaurant για όλες τις ώρες της ημέρας. Ο λόγος για το Caretta, που άνοιξε πριν λίγα χρόνια και αποτελεί, πλέον, έναν top καλοκαιρινό προορισμό. Είτε το mood σου λέει brunch δίπλα στο κύμα, είτε μεσημεριανό με θέα θάλασσα ή βραδινό με cocktails και καλοκαιρινή, δροσερή ατμόσφαιρα, το Caretta είναι το spot για εσένα. Elegant αέρας και boho πινελιές, συνθέτουν ένα από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά μέρη και για φέτος.
Διεύθυνση: Διαδόχου Παύλου 46, Γλυφάδα 16675
Τηλέφωνο: 2108942568

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε ταράτσες για μια δροσερή έξοδο στην Αθήνα12.09.2018

Nisos Seafood
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nisos (@nisos_seafood)

Και πάμε σε έναν από τους αγαπημένους μας καλοκαιρινούς προορισμούς στην Αθήνα και την Μαρίνα Φλοίσβου, στην οποία μπορούμε να απολαύσουμε φανταστικά θαλασσινά με θέα τα αραγμένα σκάφη και -μιλώντας για το βράδυ- την πανέμορφα φωτισμένη Μαρίνα. Εκεί, λοιπόν, θα βρείτε το εστιατόριο Νήσος, το οποίο φέρνει έναν κυκλαδίτικο αέρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Στο μενού του μαγαζιού θα βρείτε, κυρίως, θαλασσινά και, ξεχνώντας για λίγο πως βρίσκεστε στην Αθήνα, θα ταξιδέψετε σε κάποιο αιγαιοπελαγίτικο νησί.
Διεύθυνση: Μαρίνα Φλοίσβου, Κτήριο 6, Παλαιό Φάληρο 17561
Τηλέφωνο: 2109825628

Piscis

Παραμένουμε στον τομέα των θαλασσινών και πηγαίνουμε στον Πειραιά και στο Μικρολίμανο, για να μιλήσουμε για το Piscis. Σε ένα πολύ γραφικό σημείο, με θέα τα αραγμένα ιστιοπλοϊκά, μία elegant αισθητική και φανταστικό φαγητό, το Piscis αποτελεί έναν must visit καλοκαιρινό προορισμό, για μία έξοδο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα αντίστοιχο δείπνο σε κάποιο νησί. Το μενού του μαγαζιού είναι βασισμένο στα θαλασσινά -φαγητό συνυφασμένο με το ελληνικό καλοκαίρι- και έτσι, έχουμε μία άκρως δροσερή, καλοκαιρινή έξοδο.
Διεύθυνση:  Πειραιάς 18533
Τηλέφωνο: 2104170772

Godgilla Umami
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AboutFood.Gr © (@aboutfood.gr)

Το σημερινό +1 μας είναι το Godgilla Umami και ένας πολύ βασικός λόγος για να επισκεφθείς τη Σαλαμίνα. Σε αυτόν τον μικρό καλοκαιρινό παράδεισο, μόλις 10 λεπτά από το Πέραμα της Αττικής, η Σαλαμίνα κρύβει μία πληθώρα από καλοκαιρινές επιλογές, που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Σήμερα, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στα burgers της και σε ένα μαγαζί, που θα ζήλευε μέχρι και το κέντρο της Αθήνας. Στο Godgilla Umami, δίπλα, ακριβώς από το λιμάνι της Σαλαμίνας, θα βρείτε κάποια από τα ωραιότερα και πιο ποιοτικά burgers της πόλης, με το Spicy Προβατίνα να είναι ένα από τα καλύτερα burgers που έχουμε δοκιμάσει γενικά.
Διεύθυνση: Σαλαμινομάχων 2, Παλούκια 18900
Τηλέφωνο: 2104682202

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση